Tolgshow’dan Sezon Finali? Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 22 Nisan 2018 : 12:42
0

Arkadaşım ismi ile sektörde yer alan program şimdi TolgShow ismi ile Fox Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Tolga Çevik’in doğaçlama sunumu ile her hafta ünlü bir konuğun katılımı ile eğlenceli dakikaların yaşandığı program neden artık yayınlanmıyor? TolgShow bitimi söylentileri arasında sorunun cevabını aradık. İşte detaylar.

TolgShow ilk önce Arkadaşım ismi ile ekranlara gelmişti. Tam 10 yıldır seyirci ile buluşan program şimdi ise yeni bir konseptte ekranlara geliyor. Tolga Çevik değişen mekan konsepti ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Program izleyenleri kahkahalara boğduğu kadar program ekibinin ve Tolga Çevik’in gündeme dair hassas konularda programı yayınlamaması ise ayrı bir güzellik olarak lanse ediliyor. Bu konuda bir çok kesimden tebrik alan Tolga ve ekibi muhteşem bölümlerle her hafta cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarında izleyicilerle buluşuyordu

[kirmizitext]Tolgshow Sarp Bozkurt Kimdir? Nereli, Oynadığı Diziler? için tıklayınız[/kirmizitext]

Ancak sevilen programının 2 haftadır ekranlara gelmemesi akıllarda soru işareti oluşturdu. Pek Tolgshow neden 2 haftadır ekranlarda yok. Tolgshow 13. Bölümü ile birlikte sezon finaline girdi. Kanal ve yapım şirketinin neden böyle bir karar aldığı belli olmazken konu ile ilgili resmi bir açıklama da gelmedi. Peki TolgShow ne zaman başlayacak? Yeni Sezon ne zaman başlayacak?  Sevilen talkshow programı TolgShow önümüzdeki yaz sezonu yine sizlerle olacak.