Suyun Hafızası Dizisi Hakkında Son Gelişmeler


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:48
0

Bergüzar Korel yer aldığı yapımları yücelten ve oyunculuğu ile göz dolduran isimlerin başında geliyor. Vatanım Sensin ve Binbir Gece Masalları gibi birçok dizide yer alan Korel’in sinema filmleri de dikkat çeken bir barıya sahiptir. Suyun Hafızası dizisinde de dikkat çeken bir performans sergileyeceği tahmin ediliyor.

Henüz yapım ile alakalı bir netlik oluşmasa dahi Korel hayranları diziyi dört gözle beklemeye başlamıştır. Projede yer alan bir diğer ismin de Kaan Urgancıoğlu olacağı iddia edilmiştir. Bulunduğu projelerin kalitesi oldukça yüksek olan Urgancıoğlu bu dizide de yüksek performans sergileyeceği bir ekip ile çalışma fırsatını elde edecektir.

Ay Yapım Farkı

Ay Yapım dizi sektörü denildiği zaman yetkinliği ile bir adım ön plana çıkan firmaların başında geliyor. Özellikle Kanal D iş birliği ile hazırlanan dizilerde reyting rekorları kıran bir sonuç ortaya çıkmaktadır. Bu iki yetenekli ismin bir araya geldiği ve Ay Yapım kalitesi ile ekranlara yansıyacak olan Suyun Hafızası filmine siz de bir şans vermelisiniz.