Survivor Hakan’ın Eşi Hamile mi? Hakan Neden Gözyaşlarına Hakim Olamadı!


Güncelleme: 1 Haziran 2018 : 09:09
0

Survivor’ın sevilen yarışmacısı Hakan ağlarken gören fanları şaşırdı. Hakan neden ağladı, duyduğu sürpriz neydi? Eşi Gizem hamile mi? İstanbul sürprizi sonrası neler yaşandı, Hakan neler öğrendi?

Survivor 2018’de sürprizler bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta yapılan İstanbul sürprizi için iki takımda kıyasıya bir mücadeleye girmiş ve gönüllüler bu rekabetten galip ayrılmışlardı. Galibiyet sonrası Gönüllüler İstanbul’a götürülmüş hem İstanbul’u gezmişler hem de yakınları ile doyasıya vakit geçirmişlerdir. Yarışmacılardan Hakan ise eşi Gizem ile vakit geçirmiş ve gelen kayıtlarda Hakan’ın sevinçten ağladığı görülmektedir.

Perşembe ve Cuma günü gönüllüler ve ünlüler arasındaki 2 yarışma yapılmış ve yarışmayı gönüllüler kazanmıştı. Gönüllüler Dominicten İstanbul’a hareket etmişler ve sevdikleri ile görüşmenin heyecanını yaşamışlardır. Damla ailesi ve arkadaşları ile vakit geçirdi. Nagihan sevgilisi ve kızı, Anıl ailesi ile müthiş bir 1,5 gün geçirdiler. Hakan’ın buluşması ise çok farklı oldu.

Hakan İstanbul sürprizi sonrası eşi Gizem ile harika bir 1,5 gün geçirdi. Eşini ve İstanbul’u görmek onun için büyük bir hediyeydi. Ancak Hakan’ı bekleyen daha büyük bir sürpriz vardı. Bu da eşi Gizem’in hamile olması idi. 4 aydır ailesinden ayrı kalan Hakan eşi Gizem’in hamile olduğunu öğrendi. 2.bir sürpriz yaşayan Hakan gözyaşlarına hakim olamadı.

[kirmizitext]Survivor 2018 1 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı? 86. Bölüm Fragmanı için tıklayınız[/kirmizitext]

Tabi diğer taraftan büyük oylamanın arefesinde böyle bir ayrıntının fragmanda deşifre edilmesi ise Acun’un tarafsızlığına gölge düşürdü yorumlarına neden oldu. Survivor takipçileri sosyal medyada konu ile ilgili çok fazla mesaj attılar. Sizler konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizce Acun haksızlık mı yaptı? Gönüllülerden Hakan’a Kıbrıs’ı hediye mi etti?

https://www.youtube.com/watch?v=2J_j6ShoS9c