Survivor Hakan Hatipoğlu Neden Gönüllülere Geçti


Güncelleme: 11 Şubat 2018 : 21:50
1

Heyecanla beklenen Survivor 2018 10 şubat cumartesi ekran macerasına başladı. Nefes kesen ilk ödül oyunundan önce Acun Ilıcalı Allstar takımından sürpriz bir ismin gönüllüler takımına geçiş yapacağını açıkladı. Allstar kadrosunda yer alan Hakan Hatipoğlu gönüllüler takımına geçen isim oldu. Hakan Hatipoğlu neden gönüllüler takımına geçti? Acun Ilıcalı neden böyle bir karar aldı? İşte detaylar..


Survivor 2018 Açlık Butonu Nedir? Nasıl Bir Uygulama?


Acun Ilıcalı önceki senelerde yaşanan olayları düşünerek böyle bir karar aldığını açıkladı. Olası bir gerginlik için önceden tedbir almak istediklerini belirtti. Acun yaptığı açıklamada Hakan Hatipoğlu’nun Allstar kadrosunda kalması gerginlik yaşanmasına neden olabilir diyerek onun gönüller takımında yarışmasına karar verdi. Televizyonlarını yeni açanlar Hakan Hatipoğlu neden gönüllüler takımına geçti soruna yanıt aradı.

Survivor Hakan Hatipoğlu neden gönüllüler takımına geçti? Geçtiğimiz yıllarda aynı takımda yarışan Turabi ve Hakan Hatipoğlu’nun yarışma boyunca yıldızları bir türlü barışmadı. Sık sık tartışan ikilinin gerginlikleri ada hayatını ve yarışmacıların performanslarını olumsuz etkiledi. Çoğu kez Acun tarafından uyarılmak zorunda kalan Turabi ve Hakan’ın bu durumu sezon boyunca devam etti.

Yattıkları yerden yarıştıkları yerlere kadar her an iç içe olmaları gereken bir platformda, aralarında sorun olan yarışmacıların bir arada olması her açıdan büyük sıkıntı oluşturuyor. Acun Ilıcalı aynı durumun yeni sezonda devam etmemesi için kurul olarak böyle bir karar aldıklarını belirtti. Hakan Hatipoğlu, Acun Ilıcalı’nın açıklamasıyla gönüllüler takımına katıldı.  Hakan Hatipoğlu gönüllüler takımının performansını ve yükselişini nasıl etkiler buna ilerleyen haftalarda izleyerek tanık olacağız.

Survivior 2018, Hakan Hatipoğlu’nun  olası bir gerginlik durumunun önceden önüne geçilmesi adına gönüllüler takımına katılmasıyla başladı.

Sizler Hakan Hatipoğlu’nun performansını nasıl buluyorsunuz? Hakan Hatipoğlu gönüllüler takımını ne yönde etkiler? 

Comments are closed.