Survivor Alper Baycın Kim Öldürdü? Neden ve Nasıl Öldürüldü?


Güncelleme: 28 Haziran 2018 : 02:14
3

Survivor 2018 heyecan dolu yarışmalarında ekranlara gelse de bazen üzücü olaylar da yaşanmakta. Son gelen bilgilere göre Survivor çalışanlarından Alper Baycın öldürülerek yaşamını yitirdi. Bu haber Survivor çalışanları üzdüğü kadar biz ekran başındakieri de üzdü. Alper Baycın kimdir? Kim veya kimler tarafından nasıl öldürüldü?

27 Haziran Çarşamba günü 3. Yarı finalist belli olacak Survivor 2018 acı bir haberle izleyenleri yasa boğdu. Acun medya’nın çalışanlarından Alper Baycın hain bir saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu;

“Değerli çalışma arkadaşımız genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucunda kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum. Mekanın Cennet Olsun Alper Kardeşim”

Peki olay nasıl gelişti neler yaşandı? Alper Baycın, Las Tarrenas’tan işten çıkıp kaldığı yere giderken bir grup yan kesicinin saldırısına uğradı. Para için gasp edilen Alper, bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Peki Alper Baycın kimdir?

24 yaşındaki Alper Baycın Antalya’da dünyaya gelmiştir. Yakın Doğu Üniversitesi radyo TV ve sinema bölümünü bitirmiştir. Genç yetenek Fenerbahçe TV’de de kendini gösterdikten sonra Acun medya ekibine geçmiştir. Dominik’teki montaj ekibinde görev alan Alper Baycın iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu Survivor Adası’nda hayatını kaybetmiştir. Bizler de Survivor ve ekibine başsağlığı diliyor Alper Balcın’ın ailesine sabırlar diliyoruz Mekanı cennet olsun.

[kirmizitext]Acun’dan Kötü Haber! O Yarışma Yayından Kaldırıldı için tıklayınız[/kirmizitext]

Comments are closed.