Survivor 28 Haziran Perşembe Canlı Yayın Var mı Yok mu? Yeni Bölüm Ne Zaman?


Güncelleme: 28 Haziran 2018 : 09:06
0

Survivor 2018 Acun Medya’nın yapımcılığında Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Sevilen yarışma programında dün üzücü bir haber geldi. Acun Medya bünyesinde görev yapan genç bir isim, Alper Baycın, gaspçıların saldırısı sonucu bıçaklanarak hayatını kaybetti. Herkesi üzen bu haber sonrası Acun sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak dünkü bölümde canlı bağlantı olmayacağını duyurmuştu. Peki 28 haziran Perşembe günü Survivor olacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

27 haziran Çarşamba günü herkesin merakla beklediği çeyrek final bölümü iptal edilmiş ve izleyiciler kötü haberle üzüntülerini sosyal medyadan duyurmuştu. Peki olay nasıl gerçekleşti, hayatını kaybeden Alper Baycın kimdir? Alper Baycın, 24 yaşında genç bir kardeşimizdi. Kendisi video edit konusunda kendisini geliştirmiş ve yayın sonrası videoları yayına hazırlama bölümünde çalışmakta idi.

Bir akşam çalıştığı Las Terrenas’dan ayrıan Alper, eve gitmek için yürümeteydi. Yolu gaspcı kişiler tarafından kesildi. 2 gaspçının saldırısına uğrayan Alper, saldırganlarla kısa süreli bir boğuşma yaşadı. Ancak gaspcılar Alper’i çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Acun olayla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

“Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim.”

Olay sonrası kan keybeden Alper hastaneye kaldırıldı ancak müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kalbinden bıçaklanan Alper Balcı hastaneye kaldırılmadan önce olay yerinde öldüğü bildirildi. Nişanlı olduğu söylenen Alper Baycın’ı bıçaklayan saldırganlar olay sonrası polisler tarafından kısa sürede yakalandı. Peki Alper Baycın Kimdir?

Survivor Alper Baycın 24 yaşında genç bir video edit çalışanı idi. Nişanlı olan Alper Baycın, daha öne farklı kanallarda çalışmış ve daha sonra Acun Medya ile anlaşarak Survivor bünyesinde çalışmaya devam etmişti. Survivor Alper Baycın kimdir sorusunun ayrıntılı cevabını sitemizde bulabilirsiniz. Peki Survivor 28 haziran Perşembe günü olacak mı? Canlı yayın iptal mi edildi?

[mavitext]Survivor Alper Baycın Kim Öldürdü? Neden ve Nasıl Öldürüldü? için tıklayınız[/mavitext]

Acun Medya tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmasa da sevilen yarışma programının yen, bölümü 28 haziran Perşembe günü ekranlara gelmeyecek. Canlı yayın daha sonra Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Resmi açıklama geldiğinde yine bu haberimiz altında siz değerli takipçilerimizle paylaşıcaz. Alper Baycın’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.