Survivor 25 Şubat 2018 Pazar Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:08
1

Survivor 2018’de all star ve gönüllüler takımı arasındaki yarış dokunulmazlık oyunları ile devam ediyor. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybederek Marcus’un elenmesine neden olan gönüllüler takımı bu hafta oyunlardaki performansını daha da arttırdı. Peki 25 şubat 2018 dokunulmazlık oyununun kazananı kim oldu?


Survivor 2018 Nihat Doğan Ve Merve Neden Kavga Etti


Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting listelerinde ilk üç sırayı kimseye kaptırmayan Survivor, şimdiye kadar yayınlanan tüm sezonlarından daha iddialı bir sezonla ekranlardaki yerini alıyor. Bu güne kadar hazırlanan yarışmacı takımları arasındaki en hızlı ve iddialı takımı bir araya getiren Survivor’da gönüllüler takımı performansını oldukça arttırdı.

Survivor 2018, ünlüler takımının üstün performansları ile başlasa da dokunulmazlık oyununu kaybeden, takım arkadaşlarını potaya sokan ve Marcus’un elenmesine sebep olan gönüllüler takımı, büyük bir silkelenme yaşadı. Son oyunlarda all star takımını yenen ve çok zorlayan takım artık dokunulmazlık oyunlarında da kaybetmek istemiyor.

25 Şubat 2018 pazar akşamı izleyicisiyle buluşan Survivor’da dokunulmazlık oyununda da kıyasıya bir mücadele göründü. Ekran başındaki izleyicileri soluksuz bırakan bir dokunulmazlık oyunu ile devam eden Survivor’da Hakan sakatlığı nedeniyle yarışlara katılamasa da takım arkadaşları büyük bir mücadele gösterdi.

24 şubat 2018 cumartesi akşamı izleyicisi ile buluşan Survivor’da all star ve gönüllüler takımı içi hindistan cevizi, dışı karamel ve çikolatadan oluşan protein deposu bir çikolata için savaştı. Aynı zamanda kazanan takım Romanya’nın Survivor takımı ilemde mücadele edecekti. Bu nedenle çikolata ödülünden çok Romanya ile karşılıklı oyun oynamak isteyen takımlar tüm güçlerini oyun için harcadı. All star takımı 10-7lik bir skorla oyununun kazananı olurken hem ödülü hem de Romanya ile yarışma şansını kazanmış oldu. Daha önce milli takımda yer alan sporcular, ödülden çok Romanya karşısında Türkiye’yi temsil edecekleri için sevindiler.

Gönüllüler takımı rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan ayrılan Gamze’nin yerine gelen yarışmacı ve Hakan’ın yerine gelen yarışmacı ile güçlerini daha da arttıracak gibi görünüyor. 25 şubat pazar akşamı dokunulmazlık oyununu Allstar kazandı. Parkur ve atışlar gönüllüler takımına daha yakın gibi görünse de Survivor son zamanlarda izleyicisini oldukça çok şaşırtıyor. 25 şubat pazar survivorda hangi takım kazandı sorusunun yanıtı ile ilgili bilgilerimiz netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.

Siz Survivor 2018’de 25 şubat pazar akşamı dokunulmazlık oyununda hangi takımı destekliyorsunuz? Sizce hangi takım dokunulmazlık oyununu kazanmalı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

1 YORUM

Comments are closed.