Survivor 2018 Melih Neden Yok? Diskalifiye Mi Olacak?


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 15:45
1

Survivor 2018’de oyunlar ve parkurlar giderek zorlaşıyor. Şartlar ve parkurlar zorlaştıkça yarışmacıların sakatlanması da kaçınılmaz oluyor. Son oynanan ödül oyununda çeşitli engellerden geçerek parkuru tamamlamaya çalışan yarışmacılar oldukça zorlandı. Gönüllüler takımından Melih’in yarış sırasında bir engeli aşarken yaptığı yanlış hareket Melih’in sakatlanmasına neden oldu. Melih’in sakatlanması sonrasında bir süre yarışlarda yer alamayacağı açıklanınca Survivor 2018 Melih neden yok? Survivor Melih diskalifiye mi oldu soruları da gündeme geldi.

9 mart cuma günü oynanan ödül oyunu sırasında sakatlanan Survivor Melih Özkaya ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan gözlem ve tetkikler sonucunda belinde bir sakatlanma yaşandığı öğrenildi. Gönüllüler takımının en güçlü isimlerinden biri olan Melih oyunlara devam edebilecek mi? Survivor Melih yaşadığı sakatlık sonucunda oyunlara ne zaman devam edebilecek? Survivor Melih diskalifiye mi olacak soruları sıklıkla gelmeye başladı. Melih gibi önemli sayılar alabilen, güçlü rakiplerle mücadele edebilen bir yarışmacının sağlık problemi yaşaması Gönüllüler takımını olumsuz etkiledi.

Spor geçmişi bulanan yarışmacılardan biri olan Melih’in sakatlığı takım arkadaşları başta olmak üzere rakip takımı da oldukça üzdü. Gönüllüler takımında istatistiksel verilere bakıldığında oynadığı 3 oyundan en az ikisini kazanan ve Allstar takımında güçlü yarışmacılardan Ümit Karan, Turabi ve Adem gibi isimler eşleşen başarılı yarışmacı Melih’in sakatlanması 9 mart oynanan ödül oyununa damga vurdu.

Geçtiğimiz günlerde oynanan oyunda Hakan Hatipoğlu’da benzer bir talihsizlik yaşamış ve boynundan sakatlanmıştı. Uzun süredir oyunlarda yer alamayan Hakan’ın yokluğu bile takımı etkilerken Melih gibi güçlü bir ismin oyunlarda yer almaması Gönüllüler takımını daha zor duruma düşürecektir.

Melih’in sakatlığı ardından durumu toparlayamayan Gönüllüler takımı yine oyun alanından mağlubiyetle ayrıldı. Kendilerini oldukça çaresiz gören Gönüllüler takımı çarenin kendileri olduklarının da farkında. Bir an önce toparlanıp kendilerine gelmeleri ve kazanmak için bir savaşmaları gerektiğini her oyun öncesinde konuşan Gönüllüler takımı ne yazık ki oyun alanında aynı başarıyı gösteremiyor.

Survivor 2018 Melih neden yok neden sakatlandı diskalifiye mi olacak sorularını sizler için yanıtladık. Survivor Melih sakatlığı sonucunda diskalifiye olmayacak fakat kısa bir süre gözlem altında kaldıktan sonra adaya dönecek. Adaya döndükten sonra durumu ağırlaşırsa diskalifiye edilmesine karar verilecek. Daha önce Ecem Karaağaç’ta yaşadığı sakatlık sonucunda sağlık durumu kötüye gitmiş ve daha fazla adada kalmaması gerektiğine  doktor teşhisiyle karar verilmişti. Umarız Survivor Melih kendini toparlar ve takımına geri döner.

Sizler Melih’in sakatlığı konusunda ne düşünüyorsunuz? Melih diskalifiye olursa Gönüllüler takımı bu durumdan nasıl etkilenir? 

https://www.youtube.com/watch?v=OZelEhUrge8

1 YORUM

Comments are closed.