Survivor 2018 Gizem Kerimoğlu Kim? Yaşı, Sevgilisi Ve Mesleği


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 15:01
1

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2018 hız kesmeden devam ederken yepyeni heyecan ve sürprizlerle izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Allstar takımına dışarıdan katılacak isim açıklandı. Survivor 2016’da adından sıkça bahsettiren Gizem Kerimoğlu Survivor 2018 Allstar takımına katılan isim oldu. Zorlu parkurları, güçlü rakipleri ve yaşanması güç ada şartlarıyla  bir fenomen haline gelen Survivor 2018 Gizem Kerimoğlu kim? Gizem Kerimoğlu Allstar takımının başarısını nasıl etkiler? Gizem Kerimoğlu’na dair tüm detaylar…


Survivor 2018 Yiğit Dikmen Kimdir? Mesleği Ne? Yaşı Ve Sevgilisi


10 Şubat cumartesi uzun süren bir bekleyişin ardından beklediğimize değen bir Survivor 2018 izleyiciyle buluştu. Yarışmanın hem yapımcısı hem sunucusu Acun Ilıcalı Survivor 2018’in her yönüyle farklı olacağını izleyenlere aktarmıştı. Açlık butonu, eleme adayının belirlenmesinde yapılan marjinal değişiklik ve takımlara sonradan dahil olan yeni oyuncular yarışmada hem heyecanı hemde rekabeti artırıyor. Özellikle Survivor 2018 kadrosuna dahil olan Gizem Kerimoğlu yine adından sıkça söz ettirecek farklı bir yarışmacı.

Survivor 2018 Gizem Kerimoğlu, 2 yıl önce düzenlenen Survivor 2016 gönüllüler takımında performans sergileyen yarışmacılar arasında yer alan bir isim. Gizem Kerimoğlu’nun bu denli hafızalara kazınması olağanüstü bir performans sergilediği için değil. Takımdan aykırı hareketleri ve Semih ile birlikte kendilerini takımdan soyutlamalarından kaynaklanıyor. Semih gibi fenomen bir isimle anılması, ondan destek alması Gizem Kerimoğlu’nun kısa sürede geniş kitleler tarafından tanınır bir isim olmasını sağladı. Kendince bir strateji belirledi ve şaşırtan bir rotayla Semih’in yanında olmayı seçti. Çoğu zaman Semih’in gölgesinde olmak onun için olumlu sonuçlar doğursa da ilerleyen haftalarda Semih’in ünlüler takımına geçmesi yalnız kalan Gizem Kerimoğlu adaya veda etti.

Geçmiş yıllardan hatırladığımız Survivor 2018 yeni yarışmacısı Gizem Kerimoğlu‘nu daha yakından tanıyalım. Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olan Kerimoğlu 1988 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Spor akademisini kazandı. Lisans eğitimine devam ederken yabancı dil eğitimi için Londra’ya yerleşti. 1 yıl kaldıktan sonra tekrar Türkiye’ye dönen yarışmacı eğitimine kaldığı yerden devam etti.

Sporun her dalına yakından ilgisi olan Gizem Kerimoğlu’nun futbol ve basketbol lisansı bulunmaktadır. Yapıkredi Spor Kulübü başka olmak üzere çeşitli kulüplerde antrenörlük yapmıştır. Fitness eğitmeni ve personal trainer olarak görev almıştır. 2013 yılında aldığı bir kararla sporu tamamen bırakmış, oyunculuk ve spikerlik dersleri almaya başlamıştır. Barbaros Çidal’dan spikerlik ve diksiyon eğitimleri almış, kendini tamamen oyunculuk üzerine geliştirmiştir. 2016’da Survivor’a katılmış ve 11. haftada elenmiştir.

Survivor 2018 Gizem Kerimoğlu kim sorularının detaylı analizini sizlerle paylaştık. Sizlerde eklemek istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=rGWotjuIb2Q

Comments are closed.