Survivor 2018 Funda’ya Ne Oldu? Funda Sakatlandı Mı?


Güncelleme: 16 Mart 2018 : 00:44
0

Survivor 2018 16 mart oynanan ödül oyunu sırasında talihsiz bir kaza yaşandı. Funda yüzme engelini aşarken boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Peki Funda’ya ne oldu? Funda Sakatlandı mı? Funda oyunlara devem edecek mi yoksa diskalifiye mi olacak?

Survivor’da son zamanlarda sık sık karşılaştığımız sakatlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Gönüllüler takımının son zamanlarda yıldızı parlayan isimlerinden Funda parkurun yüzme engelini aşarken talihsiz bir kaza yaşadı ve boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Bütün yarışmacılar Funda’nın durumunu fark eder etmez yardım için yanına koştular. Hali hazırda bekleyen acil servis ekibi hemen müdahale etti.

Su korkusu olduğunu daha önce dile getiren Funda her şeye rağmen yarışa başladı. Bütün engelleri başarıyla aştı fakat parkurun sonlarına doğru yüzme aşamasına gelince birden dengesini kaybetti ve zor anlar yaşadı. Funda’nın başına gelen bu kötü olay sırasında ilk yardıma koşan isimlerden birinin Sahra olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda Turabi’de durumu fark eder etmez müdahale etmek için koşuyor.

Sema’nın ise yarışa devam ediyor olması dikkat çekiyor. Kimileri buna tepki gösterse de düdük çalıp oyun durdurulmadığı sürece yarışmacılar oyuna devam etmek zorunda. Bu noktada Sema’nın bir hatası yok.

Survivor Funda sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl sorularına gelince; Funda zamanında yapılan müdahale sonucunda kurtarılıyor. Önemli bir sağlık sorunu olmadığı bilgisine ulaştık. Bundan sonra yüzme etaplı parkurlarda yer almaması gerektiğini düşüyoruz ve kendisine geçmiş oldun dileklerimizi iletiyoruz.

Siz Funda’nın yaşadığı kaza konusunda ne düşünüyorsunuz?