Survivor 2018 Birleşme Partisinde Hangi Şarkıcılar Olacak? İşte O İsimler!


Güncelleme: 7 Mayıs 2018 : 12:48
0

Survivor 2018’de birleşme partisine sayılı günler kaldı. Haftalar boyunca zorlu ve kısıtlı ada şartlarında hayat mücadelesi veren yarışmacılar birleşme partisinde sınırsız eğlence, yemek ve bakım hizmetleriyle yenilenmeye hazırlanıyor. Unutulmayacak bir gece için Survivor 2018’de birleşme partisinde hangi şarkıcılar olacak? İşte açıklanan isimler…

Survivor 2018 yine heyecanın ve eğlencenin son hız yaşandığı bir sezon oldu. Survivor 2018’in sürprizlerin dönemi olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı birleşme partisinde kimsenin aklına gelmeyecek sürprizler olduğunu açıkladı. Önceki yıllarda adaylar arasında şarkı ve dans yarışmaları düzenleyen Acun Medya büyük ilgi görmüştür.

Önceki senelerde birleşme partisinde Mustafa Sandal eşi Emina Sandal,Hadise ve dünyaca ünlü  Lil Jön bile gelmişti. Bu kadar güçlü bir prodüksiyonda sahne almak şarkıcılar içinde büyük bir şans. Peki Survivor 2018 birleşme partisinde hangi şarkıcılar olacak?

Birleşme Partisinde, son yılların yıldızı parlayan ve en çok konuşulan popüler ismi Aleyna Tilki olacak. Geçtiğimiz mart ayında 18 yaşına giren ve önündeki tüm yasak engelleri kaldıran Aleyna Tilki hem yarışmacılara hemde ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Birleşme paritesinde birbirinden güzel şarkılarını sahnede survivor yarışmacıları için söyleyecek olan Aleyna Tilki yine çok konuşulacak. Sadece Aleyna Tilki değil bir kaç sürpriz şarkıcının da birleşme partisinde sahne alması ve yarışmacıların 90 gün boyunca verdiği zorlu hayat mücadelesinden biraz olsun enerji ve moral depolamaları için       güzel bir fırsat olacak.

Survivor 2018’de son olarak Elif’in adaya veda etmesinin üzerine birleşme partisine katılacak isimler belirlendi. Birleşme partisine, gönüllüler takımından Yağmur, Birsen, Murat, Hilmicem, Anıl, Hakan, NAgihan ve Damla katılma fırsatı yakalamışken, ünlüler takımından Turabi, Ümit Karan, Adem, Sema, Merve, Mustafa Kemal birleşme Partisinde eğlencenin tadını çıkaracak.

Survivor 2018 her yıl olduğundan daha zor parkurların ve şartların olduğu bir dönem oldu. Özellikle gönüllüler takımı başta Allstar kadrosuna karşı oldukça zorlandı. Ardından takımlar arasında dengeler eşitlendi ben gönüllüler takımı üstün bir performans gösterdiler. Ayrıca Survivor 2018 sakatlanmaların da en çok yaşandığı bir dönem oldu.

Sema elindeki çatlaktan dolayı eli aılı bir şekilde yarışmaya devam edecek. Birleşme partisinin ardından normal şarkılarda iki takımın yarışmacıları aynı adada yaşamaya başlarken bu yıl birleşme partisinden sonra takımlar kendi adalarında yaşamay devam edecek.