Survivor 2018 7 Nisan Ödül Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 6 Nisan 2018 : 02:08
1

Survivor 2018 7 nisan ödül oyunu kim kazandı? Survivor yeni formatıyla ekrana gelmeye devam ediyor. All Star takımının ikiye ayrılıp gönüllülerin bu takımlara dağıtıldığı Survivor 2018’in yeni formatıyla ilk ödül oyunları oynanmaya başladı. Artık ödül oyunları daha heyecanlı ve soluk almadan izleniyor. Şimdi Survivor 2018 7 nisan ödül oyununu kim kazanacak?

Survivor 2018’de 8. haftayı geride bırakırken Allstar yarışmacılarının çoğunlukta olduğu ünlüler takımı yine oyunlarda farkını ortaya koymayı başardı. 2 gün boyunca oynanan ödül oyunlarının büyük çoğunluğunu ünlüler takımı kazandı. Damla, Murat ve Hilmicem’in gönüllüler takımına geçmesi gönüllülerin başarı grafiğini çokta artırmadı.

Son iki günün başarı durumunu ve yarışmacıların bireysel başarı grafiklerini inceleyelim. Ünlüler takımında Adem 2/2, Turabi 2/2, Mustafa 2/2, Berna 2/2, Merve 2/1, Yiğit 2/1,  Ümit Karan 2/0, Sahra 2/0 yaptı. Gönüllüler takımında, Murat 2/2, Damla, 2/1, Anıl 2/1, Nagihan 2/1, Funda 1/1, Hakan 2/0, Hilmicem 2/0, Cumali 2/0, Yağmur 1/o yaptı. İki takımda kıran kırana bir mücadele verdi ve son ana kadar çekişmeli bir yarış izledik. Bayrak yarışında kazanan takım ünlüler oldu.

7 nisan cumartesi 2018 ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelince, sağlam kaynaklardan aldığımız bilgilere göre kazanan takım %80 ünlüler olacaktır.

Bugüne kadar oynanan ödül oyunlarını göz önüne aldığımızda Turabi’nin sürekli Cumali’yi seçmesi Turabi istatistik mi kasıyor sorularını akıllara getirdi. Gönüllüler takımının en güçsüz yarışmacılarından biri olan Cumali’nin sürekli Turabi tarafından seçilmesi herkesin dikkatini çekiyor. Bu durum ne zamana kadar devam edecek bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Konseptte değişiklik olduğunu öğrendikleri andan itibaren büyük bir duygusal çöküntü yaşayan Allstar takımı birbirlerine karşı yarışırken oldukça zorlandı. Özellike Damla hala gönüllüler takımına alışamadı ve Allstar adasını ve arkadaşlarını özlediğini her fırsatta dile getiriyor.

Diğer taraftan gönüllüler adasında Anıl üzerinde algı operasyonu devam ediyor. Adada sürekli hakkında spekülasyon yapılan Anıl şimdi de Allstar takımından gelen yarışmacılarla yakınlaştığı için eleştiriliyor. Takımın en başarılı isimlerden biri olan Anıl üzerinde yapılan bu suçlamalar Anıl hayranları tarafından tepkilere neden oluyor.

GÖNÜLLÜLER :Hakan Hatipoğlu, Nagihan Karadere, Hilmi Cem, Murat Ceylan, Damla Can, Anıl Berk Baki, Cumali Akgül, Funda Alyakış, Birsen Bekgöz, Yağmur Banda.

ÜNLÜLER :Turabi Çamkıran, Adem Kılıççı, Ümit Karan, Sema Aydemir, Berna Canbeldek, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Yiğit Dikmen, Sahra Işık ve Merve Aydın

Survivor 2018 7 nisan ödül oyunu kim kazandı sorusunu sizler için yanıtladık. Sizler yeni takımların ve yarışmacıların performanslarını ve dağılımını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

1 YORUM

  1. Burada yazdiklariniz genelde ters çıkardı bu sefer doğru ćikacağini tahmin ediyorum.

Comments are closed.