Survivor 2018 6 Mayıs Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Potasında Kimler Var?


Güncelleme: 6 Mayıs 2018 : 01:45
0

Tv8’in reyting rekorları kıran efsane yarışma programı Survivor’da yarışmacılar fırtınalar estirmeye devam ediyor. Son 12 yılın en zor yarışmasını izlediğimiz Survivor 2018’de önemli bir dokunulmazlık oyunu 6 mayıs pazar akşamı oynanacak. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler ikinci dokunulmazlık için her şeyini ortaya koyacak. Survivor 2018 6 mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu bu akşam daha önemli.

Dün büyük bir kayıp yaşayan ünlüler takımı 6 mayıs 64. bölümde oynanacak dokunulmazlık oyunu için daha hırslı ve azimli çıktı. Karşı takımın kaybetmesi ve potaya, karşı takından isimlerin girmesi için takım ruhuyla mücadele verdi. Dün oynanan dokunulmazlık oyunun sırasında Damla ve Hakan mükemmel bir performans sergiledi. Hakan ve Damla çıktıkları 3 oyunu da kazanarak takımlarına sayıyı getirmeyi başardı.

Oyun sırasında Murat ve Ümit Karan arasında hafif yollu bir tartışma yaşandı. Murat kimseyle polemiğe girmeyen gerçekten çok saygılı bir yarışmacı fakat dün oynanan oyunda Ümit Karan’la kısa bir tartışma yaşayarak herkesi şaşırttı. Diğer taraftan Mustafa Kemal ve Anıl arasında yine bir tartışma yaşandı. Mustafa Kemal’in oyun sonrasında Anıl’la ilgili yaptığı yorumlara Anıl da sert bir karşılık verdi. Mustafa Kemal’e sığıntı diyen Anıl  ortamın gerilmesinde neden oldu.

Kıran kırana bir mücadelenin sonunda kazanan takım gönüllüler oldu. Konsey saatinde ünlüler takımı eleme adayı için yaptıkları oylama da en fazla ismi çıkan Elif’i potaya koymuş oldular. Ardından bireysel dokunulmazlık oyununda Mustafa Kemal başarılı oldu ve Merve’nin ismini verdi.  Merve, Mustafa Kemal’in kendi adını söylemesi üzerine oldukça şaşırdı.

Survivor 2018 6 mayıs dokunulmazlık oyunu iki takım içinde çok önemli. Çünkü Elif ve Merve’nin karşısına gönüllüler takımından bir isim çıkarsa büyük ihtimal adadan gidecek isim o olacak. Bu yüzden kendilerini riske atmak istemeyen gönüllüler takımı 2. dokunulmazlık oyununu da kazanmak için her şeyin ortaya koyacak.

Survivor 2018 6 mayıs dokunulmazlık parkuru en zor ve efor gerektiren bir parkur. Önce ellerindeki materyalle asılı olan taşı kırıp havuza atlamaları gerekiyor. Eğer taşı kıramazlarsa tekrar başa dönmeleri gerekiyor. Bu oyun daha önceki senelerde oynanan oyunlara benzediği için ünlüler daha avantajlı görünüyor.

Gönüllüler takımı ise havuz etabında oldukça başarılı. Genel olarak bakıldığında iki takım için de zorlayıcı bir parkur. Gelelim merakla beklenen 6 mayıs dokunulmazlık oyunu sonucuna. 6 mayıs dokunulmazlık oyununu yüksek ihtimal gönüllüler kazanacak. Ve ünlüler takımı bir kişinin daha ismini çıkartacak.