Survivor 2018 27 Şubat Kim Elendi? Elenen Yarışmacı Kim? Adadan Kim Gitti


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:05
0

Survivor 2018’de bir dokunulmazlık oyunu heyecanını daha hem yarışmacılar hemde izleyenler olarak yaşamış bulunmaktayız. Heyecanın her geçen gün daha da arttığı Survivor 2018’de dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından adaya kim veda edecek? Survivor 2018 27 şubat kim elendi? Survivor 2018 elenen yarışmacı kim? Soruları Survivor tutkunlarının merakla araştırdığı konular arasında…


Survivor 2018 Emre Durak Kimdir?


Stresli geçen bir haftanın ardından pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kıl payı kaçıran Gönüllüler takımı ada konseyi heyecanı yaşadı. Gönüllüler takımı hem ödül hem dokunulmazlık oyunları açısından oldukça başarısız bir hafta geçirdi. Akabinde büyük umutlarla başladıkları dokunulmazlık oyununu da kaybedince büyük bir yıkım yaşadılar. All Star takımı kazanmış olmalarının verdiği mutlulukla adalarına dönerken Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık için oyun alanınında yerini aldı.

25 Şubat pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu izleyenlerin tepkisini çekti. Sadece güce dayalı bir oyunun dokunulmazlık için yanlış olduğunu düşündüler. Acun Ilıcalı’nın her fırsatta bütün oyunlar yalan tek gerçek dokunulmazlık dediği oyun için sadece güç gerektiren bir parkur kurması hatalıydı. Daha spesifik bir parkur görmek isterdik. Böylece yarışmacıların hem hızları hem yetenekleri hemde takım ruhunu yansıtıp yansıtmadıkları ortaya çıkardı.

Sonuç olarak oyuna hızlı bir başlangıç yapan gönüllüler takımı 10-8 lik bir skorla kıl payı dokunulmazlığı kaybetmiş oldu. Ardından kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı ve kazanan Melih oldu. Akşam yapılan konseyde takım içinde yapılan oylamada en çok oyu alan Gizem ve Birsen eleme adayları arasına girdi. Haftanın en iyi performansını sergileyen isim Yağmur oldu ve o da adadan gitmesini istediği isim olarak Ramazan’ı açıkladı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Melih ise Cumali’nin adını verdi. Ve eleme potası böylece belirlenmiş oldu.

Gizem, Birsen, Cumali ve Ramazan’dan oluşan eleme potası herkesi şaşırttı. Adayların her biri tek tek konuşma yaptı. Özellikle her fırsatta Anadolu çocuğu olduğunu vurgulayan Cumali yaptığı konuşmayla yine kimseyi şaşırtmadı. 27 şubat salı akşamı halk oylamasına sunulan sms sonuçlarıyla birlikte bu 4 isimden biri adaya veda edecek. Her biri adada kalmayı çok istiyor her biri kazanma hırsıyla dolu ve her biri kaybetme korkusuyla adada son günlerini geçirecek. Survivor 2018 27 şubat salı kim elenecek? Şurvivor 2018 27 şubat salı elenen yarışmacı kim?

Cumali yaptığı konuşmalar, çıkışlar ve duygu sömürüsüyle kendine bir kitle edinmeyi başardı. Onun daha uzun süre eleneceğini düşünmüyoruz. Ramazan; adanın hem sevilen hemde başarılı isimlerinden biri. Zaten Yağmur Ramazan’ın ismini verirken gitme ihtimali olmadığı için onu söylediğini açıklamıştı. Bizde Yamur’a katılıyoruz. Ramazan da eleme potasından çıkacak isimlerden. Bizim düşüncemiz adaya 2. haftada veda edecek isim Gizem oldu. Bugüne kadar yatığımız tahmin ve analizleri %90 tutturduğumuzu göz önüne alırsak Gizem adaya veda eden isim olacak.

Siz değerli takipçilerimiz; Survivor 2018 27 şubat salı adaya kim veda edecek? Survivor 2018 27 şubat elenen yarışmacı kim? Sorularıyla ilgili nelere düşünüyorsunuz? Sizce adadan kimin gitmesi gerekiyor? Adada kalmayı kimler hak ediyor? Düşünceleriniz bizler için önemli. Yorumlarınızı bekliyoruz. 

Survivor 2018 27 Şubat kim elendi? Survivor 2018 27 Şubat elenen yarışmacı kim?