Survivor 2018 22 Nisan Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 52. Bölüm Fragman


Güncelleme: 22 Nisan 2018 : 21:45
1

Survivor 2018’de gönüllülerin yükselişe geçtiği bir haftayı geride bıraktık. Haftalardır oyun kazanmaları için her türlü şartların denendiği gönüllüler takımı art arda bütün ödül oyunlarını kazandı. Şimdi Gözler 22 nisan pazar oynanacak dokunulmazlık oyununda. Survivor 2018 22 nisan dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 

Gönüllüler takımı uzun bir aranın ardından ilk kez galibiyet sevincini bu kadar uzun süre yaşadı. Önce iletişim ödülü ardından konforlu baraka ödülü ve son olarak dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı için hafta mükemmel başladı.

Gönüllüler takımı yemek ödüllerinin verdiği enerjiyle parkurların tozunu arttırdı demek yanlış olmaz. Yağmur Sema ile verdiği mücadelede parkuru neredeyse Sema ile aynı anda tamamlayarak atışlara geçti. Bütün gönüllüler takımı kazanmak için büyük efor sarf etti.  Şimdi gözler Survivor 2018’de 22 nisan dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Kaybeden takım kim olacak sorusunda. İlk dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı 2. dokunulmazlık oyununu kazanabilecek mi?

Survivor 2018’de gönüllüler takımı haftalar sonra güzel bir ekip ruhuyla oyunlarda güzel başarılar elde etti. Survivor 2018 22 nisan oynanan dokunulmazlık oyununu aldığımız sağlam duyumlar doğrultusunda gönüllüler takımının kazanacağını söyleyebilir.

Dün oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden ünlüler takımı kendi aralarında yaptığı oylamada Sahra potaya girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Elif ise Adem’in ismini verdi. Ve Sahra ve Adem eleme potasında yerlerini aldı. Bugüne kadar dokunulmazlık oyunu kaybederek sadece Nihat Dağan’ı sms oyuyla gönderen ünlüler uzun bir aranın ardından ikinci yarışmacısına veda edecek. Survivor’da çok çetin ve farklı bir hafta yaşadık. İzleyenler olarak Survivor’ın keyfini yeni yeni çıkarmaya başladık. Survivor 2018 22 nisan dokunulmazlık oyunu sonrasında ünlüler adasında işler iyice karışacak.

Nagihan haftanın parlayan yıldızı olarak neredeyse çıktığı tüm oyunları almayı başardı. İstatistiksel olarak en iyi performansı sergileyen kadın yarışmacı Nagihan oldu. Elif ise Nagihan’la çıktığı karşılaşmalarda kaybetmeyi hazmedemedi ve çılgına döndü. Diğer taraftan gönüllüler takımında Murat da çıktığı tüm yarışlarda mükemmel bir performans sergiledi.

Bu haftanın düşüşe geçen yarışmacısı Ümit Karan oldu. Ümit Karan geçirdiği sakatlık sonrasında kendisini ve performansını bir türlü toparlayamadı. Survivor 22 nisan pazar dokunulmazlık öncesinde bireysel ödül oyunu oynandı. Kazanan yarışmacının ailesinden bir kişi Dominic’e gelecek ve birlikte vakit geçirme şansı yakalayacaklar. 22 nisan oynanan ödül oyununu kazanan takımın her bir yarışmacısı 10 adet çeyrek altın kazanma şansını yakalayacak.

Survivor 22 nisan dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusuna bu hafta daha fazla anlam yükledik. Çünkü Ünlüler takımından uzun süre sonra ilk kez eleme adayları potada. Üstelik Sahra ve Adem gibi iki önemli isim. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu da gönüllüler kazanacak. Ünlüler takımından 3. aday kim olacak?

Survivor 22 nisan 2018 pazar 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunu merak edenler için yanıtı haberimizde verdik. Sizler adadan kimin gitmesini istiyorsunuz?

 

1 YORUM

  1. başkentinin en önemli meydanı Grand Place, Avrupa’da Orta Çağ”dan kalma en güzel meydanlardan biri. Son derece süslü

Comments are closed.