Survivor 2018 20 Şubat Salı Ödül Oyununu Kim Kazandı? All Star Mı Gönüllüler Mi?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:42
0

Survivor 2018 20 Şubat ödül oyununu kim kazandı? İzleyiciler olarak önceki yıllardan oldukça farklı bir  Survivor ile karşı karşıyayız. Bir tarafta bütün oyunları açık ara farkla kazanan bir All Star takımı diğer tarafta üst üste yenilgi yaşayan gönüllüler. Survivor 2018 de ilk haftayı geride bırakırken ilk ada konseyi heyecanını da hem yarışmacılar hemde izleyenler olarak yaşamış bulunuyoruz. Survivor 2018’de oyunları hangi takımın kazanacağını tahmin etmek artık hiçte zor değil. İşte Survivor 2018 20 Şubat salı ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıt…


Survivor 2018 Birleşme Partisine Kimler Gidecek? İşte O İsimler


Survivor 2018 20 şubat salı ödül oyununu kim kazandı, sürpriz ödül neydi  sorularına gelmeden önce geçtiğimiz bir haftanın durum değerlendirmesini yapalım. 10 şubat cumartesi ekranlara merhaba diyen Survivor 2018 nefes kesen oyunları, tartışmaları ve eleme heyecanıyla yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Haftanın yıldızı hiç kuşkusuz Allstar takımı oldu. Oynanan 7 ödül oyunun 5 ini kazanan Allstar takımı galibiyetin sevincini yaşarken üst üste yaşadıkları mağlubiyetler Gönüllüler takımını hem fiziksel hem psikolojik olarak yıktı. Bir yanda açlık bir yanda yenilginin verdiği üzüntü gönüllüler takımı kendi içinde depremler yaşamaya başladı.

Cuma akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu 10-3 lük bir skorla kazanan All star takımı bir hafta daha eleme kabusundan uzak kalacakları için rahat bir nefes alırken açık ara farkla dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı endişeli bir hafta geçirdi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı kendi içinde bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlık oyununu Funda kazanırken haftanın en iyisi seçilen yarışmacı ise Ramazan oldu. Funda eleme adayı olarak Yağmur’un adını verdi. Ramazan ise her fırsatta iddiasını dile getiren fakat henüz kendisinden üstün bir performans göremediğimiz Marcus’un ismini verdi. Konseyde yapılan oylamada ise en çok ismi yazılan yarışmacı Cumali oldu.

Marcus, Yağmur ve Cumali Survivor 2018’in ilk eleme potasına giren adayları oldu. Survivor 2018 Allstar’da dikkat çeken anlardan biride Acun Ilıcalı’nın Gönüllüler takımı hakkında yaptığı yorum oldu. Acun Ilıcalı Gönüllüler takımını kast ederek “bu takımdan hiçbir şey olmaz” sözlerini kullandı. Bizde bugüne kadar en zayıf halkaların seçildiği gönüllüler takımı hakkında aynı şeyleri düşünüyoruz. Eleme potasına giren 3 aday da oldukça duygusal konuşmalar yaptı.

Haftanın en iyi yarışmacıları All Star takından Hilmicem, Merve, Turabi ve Sema oldu. Üstün performanslarıyla izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. Allstar takımının bu denli güçlü olmasının en önemli nedeni parkurlara olan aşinalığı. Allstar takımının tecrübesi gönüllülerin amatörlüğü karşı karıya gelince Gönüllüler takımının hüsrana uğraması kaçınılmaz oldu.

Şimdi herkesin merakla beklediği survivor 2018 20 Şubat salı ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelelim. Survivor 2018 20 şubat salı ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

Sizler Survivor 2018 hakkında ne düşünüyorsunuz? Gönüllüler vasat performanslarını ne zaman düzeltecekler? Gönüllüler takımının bu denli güçsüz olmasında neyin etkili olduğunu düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Survivor 2018 20 Şubat salı ödül oyununu kim kazandı?