Survivor 2018 18 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı? Ödül Ne?


Güncelleme: 18 Mayıs 2018 : 02:19
0

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor 2018’de heyecan finale doğru iyice artmaya başladı. Bütün ödül oyunları ve dokunulmazlıklar ayrı ayrı önem taşıyor. Yine nefes kesen bir ödül oyunu 18 mayıs cuma akşamı izleyiciyle buluşuyor. Peki Survivor 2018 18 mayıs ödül oyunu kim kazandı? 

Yayınlandığı günden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Survivor 2018’de final heyecanına çok az bir zaman kaldı. Yarışmacılar birinci olup büyük ödülün sahibi olabilmek için artık kendi takım arkadaşlarını bile rakip olarak görmeye başladı. Rekabet iyice kızıştı. Takımlar arasında resmen düşmanlık yaşanmaya başladı. Survivor 2018 18 mayıs oynanan ödül oyununu kim kazandı sorusunu yanıtlayalım ve sonra yaşananları hatırlayalım. Survivor 2018 18 mayıs ödül oyunlarını kazanan takım yine gönüllüler olacak. 

Adrenalin ve heyecan dolu yeni bölümde yine kavgalar ve tartışmalar yaşandı. Nagihan, oyun alanından beachteki yerini alırken Mustafa Kemal Nagihan’a laf attı. Nagihan bunun üzerine Mustafa Kemal’e yanıt verdi. Ve tartışma kavgaya dönüştü. Nagihan Mustafa Kemal’in üzerine yürüdü. Bu diyalog üzerine Ümit Karan gülünce Nagihan daha çok sinirlendi. Ve Turabi ortamı yumuşatmak için olaya müdahale etti. Ve Nagihan’dan takımı adına özür diledi. Sonrasında haksız olduğunu kabul etmeyen Mustafa Kemal ve Turabi arasında tekrar bir tartışma yaşandı.

Survivor 2018’de ilkleri yaşamaya devam ediyoruz. Bu akşam oynanan parkur yine oldukça zorlayıcı ve yorucu engellerle doluydu. Yarışmacılar artık muhteşem bir performans sergiliyor. Hiç bir yarışmacı için kötü yada performansı düşük demek doğru olmaz. Genellikle rakipler parkuru başa baş tamamlıyor ve skoru atışlar belirliyor. Atışlarda başarılı ya da şanslı olan kişi takımını ileriye götüren puanı almayı başarıyor.

Survivor 2018 18 mayıs ödül oyunu sırasında gerilimler ve tartışmalar yaşansa da izleyenler için oldukça heyecanlı ve keyifli bir bölüm oldu.

Survivor 2018 18 mayıs akşamı yaşanan tartışmada siz kimin haklı olduğunu düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.