Survivor 2018 15 Şubat Perşembe Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 15:07
1

Survivor 2018 tüm hızıyla devam ederken yine nefes kesen bir ödül oyunu heyecanı ekranlara geldi. Ekranların milyonlar tarafından soluksuz olarak izlenen yarışması Survivor’da yine kıran kıran bir ödül oyunu izledik. Allstar ve gönüllüler takımı sürpriz ödülün sahibi olmak için zorlu parkurlarda güçlü rakipleriyle mücadele etmeye devam ediyor Peki Survivor 2018 15 şubat perşembe ödül oyununu kim kazandı?


Survivor 2018 Yiğit Dikmen Kimdir? Mesleği Ne? Yaşı Ve Sevgilisi


2018 Survivor diğer yıllardan farklı bir formatla ekrana geldi. Önce ödül oyunlarında yapılan değişiklikler, takımlar arasında yapılan oyuncu değişiklikleri ve son olarak adaya veda edecek ismin belirlenmesinde yapılan değişiklikler dikkat çekiyor. Survivor 2018’de adaya veda edecek isim 3 aday arasından halk oylamasıyla seçilecek. Peki bu 3 aday nasıl belirlenecek? İşte detaylar…

Haftada sadece bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. Kaybeden takımda adaylar şu şekilde belirlenecek. Oylamada en çok ismi çıkan yarışmacı, haftanın en iyisi yarışmasında birinci olan adayın seçtiği isim ve bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacının verdiği isim. Kaybeden takımdan 3 aday eleme potasına girecek. Ve halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı adaya veda edecek. İlklerin yaşandığı survivor 2018 yeni heyecanlarla yoluna devam ediyor. Özellikle son bölümde Hakan ve Turabi arasındaki gerginlik ada gündemini uzun süre meşgul etti. Bu tarz kavgaların dikkat çekmek ve kendine kamuoyu oluşturmak için yapıldığını düşünüyoruz. Özellikle Cumali’nin yersiz çıkışları herkes tarafından tepki topladı.

14 Şubat salı oynanan ödül oyununun sonunda iki takımda her şeyini ortaya koyarken, iyi bir strateji ve eşleşme sonucu kazanan takım All star oldu. Yeni bir yiyecek ödülü için karşı karşıya gelecek takımlar arasında Survivor 2018 15 şubat ödül oyununu kim kazanacak? Hangi takım sürpriz ödülün sahibi olacak.

Yaptığımız tahminler ve aldığımız sağlam bilgiler ışığında Survivor 2018 perşembe ödül oyununu %70 Allstar takımı kazanacak.

Sizin favoriniz hangi takım? Survivor 2018’de hangi takımı ve yarışmacıyı destekliyorsunuz? 

1 YORUM

Comments are closed.