Survivor 2018 15 Mart Ödül Oyununu Kim Kazandı? Ödül Ne?


Güncelleme: 15 Mart 2018 : 22:18
0

15 mart perşembe survivor ödül oyununu kim kazandı sorusu izleyemeyenler tarafından merak edildi. Survivor 15 mart ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi işte detaylar..

Alp Kırşan’ın başarılı sunumuyla ekrana gelen Survivor 2018 15 mart ödül oyununda takımlar kazanmak için ellerinden geleni yaptı. Parkur başladığı andan itibaren birbirinden zor aşamalar, engeller ve bariyerlerden oluşuyor. Hız, güç ve iyi atış yeteneği gerektiren parkuru ilk tamamlayan atış önceliğini kazanıyor. Fakat önemli olan doğru atışı yapabilmek.

Özellikle aralarındaki gerginlikle son zamanlarda gündemden düşmeyen Nagihan ve Sema karşılaşmasını hepimiz nefeslerimizi tutarak izleyeceğiz. Yine kıran kırana bir mücadele bizleri bekliyor. Takımlara dahil olan yeni yarışmacılar Survivor’da dengeleri nasıl değiştirecek? Allstar takımına Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen dahil olurken Gönüllüler takımına Mustafa Kemal ve Batuhan Buğra katıldı.

Acun Ilıcalı’nın Allstar takımına yine katıldığı sezonun en iyilerinden iki yarışmacıyı dahil etmesi gücüne güç mü katacak yoksa gönüllüler takımına yeni katılan oyuncularla dengeler eşitlenecek mi? Bizim tahminimiz Nagihan’ın üstün performansının etkisiyle 15 mart ödül oyununu Gönüllüler takımı kazanacaktır. Özellikle son kazandıkları ödül oyunu sonrasında kendilerine olan güvenleri artan Gönüllüler takımı hem daha motive hem daha azimli bir şekilde oyunlara başladı. Ama Allstar takımı Nihat Doğan’ın elenmesiyle performansı düşük bir yarışmacıdan kurtulmuş oldu. Buda onların başarısını artırabilir.

Gönüllüler takımının makus kaderlerini yenerek oyun kazanmaları izleyenleri daha da heyecanlandırdı. Bundan sonra daha kıran kırana ve heyecanlı karşılaşmalar izleyeceğiz. Özellikle Ümit Karan, Sema ve Turabi gibi kazanma hırsıyla dolu 3 yarışmacı ve gönüllüler takımına yeni katılan Batuhan, Mustafa ve Nagihan gibi kendilerini kanıtlamak isteyen azimli isimlerin karşılaşması izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Survivor 2018 15 mart ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelince biz Gönüllüler takımının kazanacağını aldığımız sağlam bilgiler doğrultusunda sizlerle paylaştık.

Sizce 15 mart perşembe ödül oyununu kim kazanır? Yorumlarınızı ve tahminlerini bekliyoruz.