Survivor 2017 14 Mayıs Pazar Dokunulmazlığı Kim Kazandı? Elenme Adayları Kimler?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 11:58
3

Sevilen yarışma programı Survivor 2017 heyecan dolu bölümler ile devam ediyor. Büyük ödülle izleyicilere heyecan dolu bir müsabaka izleten yarışmada şimdi elenme haftası geldi. Survivor 2017 14 Mayıs Pazar Dokunulmazlığı Kim Kazandı? Elenme Adayları Kimler?

Geçtiğimiz günlerde Ünlüler büyük ödülü kazanmış ve gönüllülere karşı hem moral hem de performans açısından üstünlük sağladılar. 6 adet son model Kia Sportage marka araba kazanan ünlüler dokunulmazlık oyununun ilkini kazanmışlardı.

İkinci dokunulmazlık oyununun ilk turu gönüllülerin oldu. 6-5 oyunu alan gönüllüler 2. turu 6-1 ünlülere kaptırdılar. İkinci dokunulmazlık oyununda büyük bir efor  sarf eden ünlüler ve gönüllüler best of ‘ ta karşılaştılar. Kıran kırana geçen bet of’un galibi ünlüler oldu. Ünlüler 14 mayıs dokunulmazlık oyunun kazanmasını bildiler.

Gönüllülerden Gökhan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmış ve Volkan’ın ismini söylemişti. 13 Mayıstaki konseyde Berna ve Anıl eleme adaylarının ilki olmuşlardı. Gökhan ise Volkan‘ın ismini söylemişti. Bu şekilde Berna-Anıl-Volkan ilk eleme potası adayları oldular. 14 Mayıs dokunulmazlık oyununda yaşananlar ayrıntılı bir şekilde çok yakında haberimizde bulabilirsiniz. Sizler ilke eleme potası hakkında ne düşünüyorsunuz? Adaletli bir pota mı oldu? Adaya veda  edecek olan isim sizce kim? İşte ayrıntılar.

2. dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı ve gönüllüler konseyde tekrar eleme potasında olacaklar. Öncesinde bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacaklardı. 3 isim; Ogeday, Elif ve Volkan bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. Ogeday bireysel dokunulmazlık oyununu aldı ve Elif potaya giren yarışmacı oldu. Ve elenen isim Elif’mi olacak. 16 Mayıs Salı günü elenen ismi aşağıdaki bağlantılardan öğrenebilirsiniz.

Survivor 16 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi?<<tıkla

Survivor 16 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi?

 

3 YORUMLAR

  1. Bən Azerbaycan dan survivor izləyicisim ve Adem fanıyım bence bu günde ünlüler kazanıcak inşallah ve Elif aday olucak

Comments are closed.