Survivor 16 Mart 2018 Ödül Oyununu Kim Kazandı? Gönüllüler Mi Allstar Mı


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 20:20
1

16 mart perşembe yine heyecan dolu bir ödül oyunuyla ekrana kilitlendik. Allstar ve Gönüllüler takımı zorlu engelleri ve bariyerleri aşarak parkuru tamamlayıp isabetli atışları yapmak için mücadele verdiler. Zorlu karşılaşmanın sonucunda kazanan takım sürpriz ödülün sahibi oldu. Survivor 16 mart cuma ödül oyununu kim kazandı? 

Survivor 16 mart ödül oyunu öncesinde takımlara daha önceden belirlenen 2’şer yedek oyuncu dahil oldu. Gönüllüler takımına Batuhan Buğra ve Mustafa Kemal gelirken Allstar takımına önceki yıllardan tanıdığımız Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen katıldı. Takımlar yeni yarışmacılarıyla ilk ödül oyununu oynadı. Yarışmaya gelen yeni oyuncuların etkileri neler olacak herkes tarafından oldukça merak ediliyor.

Son oynanan ödül oyununu kıran kırana bir mücadele sonucunda kazanan Gönüllüler takımı 16 mart ödül oyunu için daha istekli ve daha motive bir şekilde oyun alnında yerlerini aldı. 4. haftanın sonunda ilk dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme heyecanı yaşayan Allstar takımı ise Nihat Doğan’sız ilk ödül oyununu gerçekleştirdi. Nagihan’ın gönüllüler takımına geçmesinin etkisi Allstar takımında hala devam ederken yeni yarışmacıların gelmesiyle konu bir nebze de olsa kapandı.

16 mart cuma ödül oyunu için takımlar kıran kırana bir mücadele verdi. İki takımda taze kanlarıyla oyuna sıkı sıkı sarıldı. Çeşitli bariyerlerin ve engellerin olduğu parkurda yarışmacılar en çok havuz içinde yer alan engelleri aşarken zorlandı. Hız, güç, dikkat ve iyi atış yeteneği gerektiren 16 mart ödül oyununu soluksuz izledik. Yeni yarışmacıların performans sergilediği Survivor 2018 16 mart ödül oyununu kim kazanacak?

Nagihan ve Sema arasındaki gerginlik oyunlara da yansıdı. Bu iki isim oyunda birbirlerine karşı mücadele verirken kazanmak için canlarını dişlerine taktılar diyebiliriz. Nagihan’ın gönüllüler takımına geçmesi takımlar arasındaki rekabeti daha da kızdırdı. Takım içindeki tartışmalardan uzak duran Turabi oyunlarda sadece hızını ve gücünü konuşturdu. Ümit Karan yine kendine yakışır mücadelesiyle adından söz ettirdi.

Yeni yarışmacılar kendilerini göstermek adına tüm güçleriyle yarışa asıldı. Batuhan Buğra ve Mustafa Kemal’in gönüllüler takımı için iyi bir adım olduğunu düşünüyoruz. Takımlar arasındaki güç dengesi tam anlamıyla sağlandı diyebiliriz.

16 mart ödül oyununu nefes kesen bir mücadelenin ardından Allstar takımı kazanmıştır. Kendilerini tebrik ederiz.


[kirmizitext]Survivor 2018 Mustafa Kemal Kimdir? <<<tıkla[/kirmizitext]


Survivor 2018 16 mart ödül oyununu kim kazandı? Survivor 16 mart cuma ödül oyununu kim kazanacak? sorularını sizler için yanıtladık sizlerde konuyla ilgili görüşlerinizi düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

  1. 16 mart perşembe değil cuma olacak. yanlış yazmışsınız heralde. emeğinize sağlık

Comments are closed.