Survivor 12 Mayıs Büyük Ödülün 2. Tur Galibi Kim Oldu? Arabayı Hangi Takım Kazandı?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 11:57
5

Survivor 2017 de bir ilk yaşanmış ve Acun tarafından büyük ödül olarak oyunu kazanan takımın her ferdine bir araba verileceği açıklanmıştı. Kıran kırana geçen ilk turun galibi Ünlüler olmuştu.

11 Mayıs akşamı kıran kırana geçen ilk turda çok gergin anlar yaşanmış ve o geceye İlhan ve Serhat’ın kavgası damgasını vurmuştu. İlhan ve Serhat’ın kavgasına dair ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz. Kavga sonrasında ünlülerde hafif bir moral düşüklüğü olsada çabuk toparlandılar ve oyunun ilk turunu almayı başardılar. 9-7’ye kadar gelen skoru ünlüler en sonunda almayı başardılar.

Büyük ödül için Survivor ekibi tarafından özel olarak tasarlanan yarış pistinde gerçekten zorlu anlar yaşayan yarışmacılar ara ara birleri ile tartışmalara da girdiler.

Acun 11 Mayıta yaptığı açıklamada 2 turdan oynanacak oyunun 2 gün süreceğini söyledi. 11 Mayısa ilk tur ve 12 Mayısta ise 2. turun oynanacağını ve berabere bitmesi dahilinde ise farklı bir oyunla galibin ortaya çıkacağını söyledi.

1.Turu kaybeden Gönüllülerden Berna ve Elif çok üzüldü. Berna kendinden geçti.

Tıkla>>> Survivor 2017 Büyük Ödüldeki Arabanın Markası Ne?

İlk turu alan Ünlüler 12 Mayıstaki yarışa daha moralli başladılar. İkinci turda ünlüler 2-1 geriye düşse de oyunu almasını bildiler ve 10-9 oyunu kazandılar. Oyun berabere bittiği için 3. tur adına başka bir oyun oynadılar. Fayans kırma oyunu oynayan yarışmacılar kıran kırana bir mücadele ortaya koydular. Aldığımız bilgilere göre ünlüler oyunu 5-3 aldılar.

Tıkla>>> Survivor 2017 11 Mayıs İlhan Mansız ve Serhat Neden Kavga Etti?

Oynanan ikinci bir oyunda ünlülerin gösterdiği başarı gerçekten göz doldurdu. Hiç oyun alamayan oyuncular bile çok iyi performans gösterdiler. Bu da aslında izleyenler arasında kasıtlı bir şekilde ödül ünlülere mi verildi sorusunu akıllara getirdi. ünlüler 3. turda yüksek performansla oynadıkları oyunu almayı başardı ve son model Kia Sportage’in sahibi ünlüler oldu.

Sema yarışma sonrası çok ağladı. Arabaların kendilerinin hakkı olduğunu söyleyen Sema, üzüntüsünü içine atamadı. Tabi benim için gecenin en güzel yanı Adem’in İlhan ve Serhat’ı barıştırması.

Tıkla>>> Survivor 13 Mayıs 2017 Dokunulmazlığı Kim Kazandı? İlk Elenme Adayları Kimler?

 

5 YORUMLAR

Comments are closed.