Söz Yeni Baron Kim? Ruhi Sarı Karakteri Hakkında Bilgiler


Güncelleme: 17 Mart 2018 : 00:09
0

Söz dizisinde Baron karakterine kimin hayat veren oyuncu açıklandı. Dizinin son bölümlerinde Büyükelçi Çolak tarafından öldürülmüştü. Büyükelçinin ölümünden sonra yeni Baron’un kim olacağı merakla bekleniyordu. Söz Yeni Baron kim soruları sıklıkla sorgulanırken Ortadoğu Kültür Ateşi karakteriyle diziye dahil olan ismin Ruhi Sarı olduğu açıklandı. Ruhi Sarı kimdir?

Son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde izlediğimiz Ruhi Sarı 1972 Trabzon doğumludur. Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Konya Selçuk Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezundur. Sanat hayatına Kartal Sanat Tiyatrosuyla başlamıştır. 1995 yılında Tunç Başaran’ın Sen de Gitme adlı sinema filmiyle ilk beyaz perde deneyimini yaşadı. Yeditepe İstanbul dizisiyle başarılı bir çıkış yakaladı. Diğer Yarım isimli dizide canlandırdığı Karadenizli kaptan rolüyle hafızalara kazınmıştır.

Şimdilerde Söz dizisi Yeni Baron rolüyle izleyici karşısına çıkan Ruhi Sarı bugüne kadar izlediğimizden oldukça farklı bir rolle izleyici karşısına  çıkıyor. Daha önce kendisini iyi rollerde görmeye alışık olduğumuz Ruhi Sarı Söz dizisi Yeni Baron karakteriyle izleyenleri ters köşe yapacak.

Kariyer hayatu boyunca 10 sinema filmi, 20 dizi ve 3 tiyatro oyununda rol alan Ruhi Sarı bu projelerinde çeşitli ödüllere layık görülmüştür. 33. Antalya Film Festivali, 1996 yılında Yılmaz Güney Genç Yetenek Ödülü Sen de Gitme Triandafilis Adana Altın Koza Film Festivali, Umut Veren Genç Yetenek Ödülü, ÇASOD Ödülleri, 2000 En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, Üçüncü Sayfa Sadri Alışık Ödülleri, Üçüncü Sayfa 11. Orhon Murat Arıburnu, Üçüncü Sayfa 24. Siyad Türk Sineması Ödülleri.

Rol aldığı başlıca projeler; Sende Gitme Triandafilis, Yalan, Unutmadım, Üçüncü Sayfa, Zilyoner, Figüran, Yedi Numara, Şaşı Felek Çıkmazı, 12 Lejyoner, Hiçbiryerde Yeditepe İstanbul, Derviş, Maruf, Yarım Elma, Sultan Makamı, Nerdesin Firuze, Haziran Gecesi, Ruhun Duymaz, Saçsaça Başbaşa, AB’nin yolları Taştan, Ezo Gelin, Sümela’nın Şifresi ve Kırgın Çiçekler.


Söz Dizisi Derman Kimdir? Gerçek Adı? Karakter Analizi


Söz dizisinde katılan Ruhi Sarı bazı kesimler tarafından eleştirildi. Bu rol için uygun olmadığı daha sert ve ciddi bir karakterin gelmesi gerektiği dizinin takipçileri tarafından gerek sosyal medya gerekse diğer platformlarda dile getirildi. Fakat biz Ruhi Sarı’nın tecrübesi ve eğitimiyle Söz dizisi Yeni Baron karakterini de en iyi şekilde canlandıracağına eminiz. Kendisine yeni dizisinde başarıla dileriz.

Söz yeni baron kim sorusunu sizler için yanıtladık. Sizlerde Ruhi Sarı’nın Söz dizisindeki duruşu ve performansı hakkındaki görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.