Söz Yavuz Neden Öldü Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 12 Haziran 2018 : 12:54
1

Bu sezon ekranlarda yerini alan söz dizisi sezon finali ile ekranlara geldi. Dizi severler sezon finalinde kimin öleceğini merak ederken fragman yayınlanır yayınlanmaz Yavuz’un vurulma sahnesini gördüler. Fragmanda Yavuz vuruldu ve yere yığıldı, arkasından gelen cenaze töreni ile Yavuz’un öldüğünü bütün söz severler üzülerek izledi. Peki Yavuz neden ayrıldı Yavuz diziden neden çıktı yeni sezonda söz dizisinde Yavuz olmayacak mı?

Diziye biraz göz atacak olursak Derman yaptıklarının cezasını bulurken Yavuz ve Bahar artık bir araya gelmiş ayrılmamaya karar vermişlerdi fakat Yavuz da Baharda sezon finalinde öldüler. Peki diziden ölerek ayrılacaklar mı yoksa bi sekilde tekrar diziye dönecekler mi?

Yavuz söz dizisinin son bölümünde bahari kaybedeceği düşüncesi ile kavrulurken bir yandan da onu hastaneye yetiştirmek için uğraşmaktadır. Merve yitirmiş olmasının verdiğin hüzne bir de Bahar’ın eklenmemesi için elinden geleni yapacaktır. Yavuz’un plani dermanın bir anda karşısına çıkması ile başlar.

Yavuz baharı bir an önce hastaneye götürmek için çabalarken tim ise yurt dışına kaçma planı yapan dermanın peşine çoktan düşmüştür. Yavuz baharı’nın acısı izle canından vazgeçmiştir tek yol Tek çare olarak dermanı bulmak ona ona düşer.

Nitekim bulmuştur da Derman Yavuz’u görünce şaşırır. Yavuz her şeyi planlama iş planına göre işlerken bir anda gelen haberle yıkılır biriciği baharı hayata gözlerini yummuştur. Yavuz Bahar’ın acısı ile dermanı bir el ateş eder.

Edilen ateşli kendisinin de sonunun geldiğinden habersizdir. Arkadan gelen ekibin silahından çıkan kurşunla Yavuz vurulur vurulduğu gibi havuza düşer ve ölür. Peki Yavuz diziden ayrılacak mı Tolga sarıtaş’ın yeni projesine hangi diziye geçti?

Söz dizisi Yavuz yani Tolga Sarıtaş Yıldızı Yıldızı parlayan kariyer basamaklarını bir bir tırmanan yetenekli aynı zamanda karizmatik bir oyuncu. Sevilen oyuncu şayet dizisinden istediği ücreti almamışsa diziden ayrılma kararı almış olabilir. Bu yetenekli oyuncuya bu zamana kadar aldığı ücret Az gelmiş olabilir. Hakkıdır söz dizisinin sevilen karakterlerinin başında geliyor. 2. İhtimal ise sezon finali yapan söz dizisi heyecanı yüksekte tutmak adına Yavuz’u ölmüş gibi gösterip 3 sezon farklı bir şekilde Diziye devam ettirmesini sağlayacaklardır. Yani Yavuz diziden ayrılmayacak şu anda izleyicileri canlı tutmak adına yazılmı bir senaryo olabilir?

Peki sizce Yavuz gerçekten öldü mü yoksa 3 sezon Diziye devam edecek mi edecekse nasıl devam edecek?

Söz Bahar Diziden Neden Çıktı? Hangi Diziye Geçti Yeni Projesi Ne?

1 YORUM

Comments are closed.