Söz Serhat Kılıç Neden Diziden Ayrıldı? Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 16 Nisan 2018 : 14:38
1

Söz dizisinde ilk bölümden itibaren muhteşem bir performans sergileyen Serhat Kılıç dizinin 42. bölümünde senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Dizinin en önemli karakterlerinden birine hayat veren ve bu rolü başarıyla yerine getiren Serhat Kılıç Söz dizisinden neden ayrıldı Serhat Kılıç hangi dizide oynayacak? 

Geçtiğimiz hafta Ali Haydar karakterine hayat veren Mustafa Yıldıran şehit olmuş ve dizinin kadrosundan çıkmıştı. Ali Haydar gibi sevilen ve diziye hareket katan bir karakterin ardından şimdi de Çolak rolüne hayat veren Serhat Kılıç diziye veda etti. Dizide her bir karakterin şüphesiz çok önemi var fakat Çolak, dizide heyecanı artıran ve terörist rolünü hakkıyla yerine getiren başarılı bir karakterdi.

Dizideki amaç Türk ordusunun vatan millet sevgisini ve bu uğurda canlarını hiçe saydıklarını, hainlere cezalarını mutlaka verdiklerini gösterdiği için Çolak karakterinin mutlaka ölmesi ve cezasını çekmesi gerekiyordu. 42. bölümde Çolak yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödedi ve ölerek diziden ayrıldı. Şimdi başarılı oyuncu Serhat Kılıç hangi dizide oynayacak sorusu izleyenler tarafından merak ediliyor.

Serhat Kılıç Söz dizisinde kariyerinin hiç şüphesiz zirvesini yaşadı. Canlandırdığı karakterle üstün bir performans sergiledi. Hiç bir oyunculuk sırıtması hissettirmeden hain bir terörist rolünü hakkıyla yerine getirdi. Ve Söz dizisindeki başarısıyla çok konuşulan oyuncu şimdiden pek çok dizi projesinden yeni teklifler almaya başladı.

Söz Serhat Kılıç diziden neden ayrıldı sorusunun yanıtı tamamen senaryoyla alakalı Serhat Kılıç’ın kendi isteği değil. Fakat Serhat Kılıç hangi dizde oynayacak sorusuna gelince başarılı oyuncu yaz sezonunu dinlenerek geçireceğini kendisine gelen teklifleri yeni sezonda değerlendireceğini açıkladı. Başarılı oyuncu Serhat Kılıç 2018-2019 sezonunda yeni bir film yada dizi projesiyle tekrar kamera karşısına geçecek.

Uzun süre akıllarda Çolak karakteriyle kalacak olan Serhat Kılıç hiç kuşkusuz yeni rolüyle Çolak karakterini unutturacak yeni bir karakter yaratmayı başaracaktır.

Sizler Serhat Kılıç’ın Söz dizisinden ayrılması konusunda ne düşünüyorsunuz? Serhat Kılıç’ı yeni sezonda hangi dizide görmek istersiniz?

Comments are closed.