Söz Kasap Dıragan(Dragan) Kimdir? Kasap Lakaplı Kişi Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Neler


Güncelleme: 8 Eylül 2018 : 09:14
1

Söz dizisi yeni sezonda bomba gibi karakterlerle nefes almadan devam ediyor. Diziye yeni giren karakterler oldukça ilgi çekici. Star TV’nin reyting rekortmeni Söz Dizisi Kasap Dragan kimdir? Gerçek adı nedir? hangi diziden transfer oldu? daha önce oynadığı dizilerin listesini haberimizde bulabileceksiniz.

Birçok olayı arda arkasına ekleyen [mavitext]Söz Dizisi [/mavitext]yeni sezonda Kasap Dragon rüzgarıyla savrulacak. Peki Kasap Dragon kimdir? Gerçek adı Sarp Akkaya’dır. Yetenekli oyuncu birçok projede yer almış şimdi ise Söz Dizisinde hayat vereceği karakter ise Kasap Dragan Ratkoviçdir. 

Kasap Dragan Ratkoviç ülkede iç savaşın çıktığı yıllarda hemen hemen 90’lı yıllara denk gelen bir zamanda Müslümanın katledildiği eylemlerin başını çeken kişidir. [mavitext]Kasap Dragan Ratkoviç[/mavitext] yurt dışında eğitimler almış yabancı devletler tarafından süper bir şekilde eğitilip yine kendilerine hizmet etmeleri için yetiştirilmiş elemanlardan biridir. Peki gerçek hayatta Sarp Akkaya kimdir?

Yapımını Tims&B Prodüksiyonun üstlendiği Söz Dizisine Sarp Akkaya dahil oldu. 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sarp Akkaya memur bir ailenin çocuğudur. Mimar Sinan Üniversitesi’nde Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuş, stüdyo drama tiyatro topluluğunun oyunlarında oynamıştır.

[kirmizitext]Söz Dizisi[/kirmizitext] Kasap Dragon’a hayat veren Sarp Akkaya dizi sektörüne ilk ilk olarak 1995 yılında Kartal Tibet’in Sema Okay ile birlikte yaptığı bizim aile dizisi ile adım attı. Daha sonra 2007 yılında büyük bir proje olan Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide Servet karakteri ile kendini büyük kitlelere tanıttı. Şimdi bile gençlerin ilgiyle izlediği 2009 2010 yılları arasında televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşan Ezel Dizisinde Tevfik karakteri ile ününe ün kattı. 2012 yılında ise başrolde Murat Yıldırım ile birlikte rol alan Sarp Akkaya, Suskunlar dizisinde Aslı Enver ve Berk Hakman ile rol arkadaşı oldu. 2015 yılında Racon adlı dizi ile ATV de yayınlanan Evli ve Öfkeli dizisinde rol alan Sarp Akkaya 2018i 2019’a bağlayan sezonda Söz Dizisinde Kasap Dragon olarak izleyici karşısına geçecek.

[kirmizitext]Söz 3. Sezon Yeni Gelen Oyuncular ve Çıkan Oyuncular[/kirmizitext]

Birçok projede başarılarını sergileyen yetenekli oyuncu Sarp Akkaya bu sezonda zaten izlenme oranları yüksek olan [mavitext]Söz Dizisini[/mavitext] şaha kaldıracak ve reyting rekorları kıran bir dizi halinde getirecek diye düşünüyoruz. [mavitext]Söz dizisi Sarp Akkaya Kasap Dragan karakteri[/mavitext] ile kötü adamı canlandıracak olsa da performansı ile göz dolduracaktır. [mavitext]Diziye yeni giren Deniz Baysal[/mavitext] ile birlikte daha çok köşe yazarlarına konu olacağını düşünüyoruz. Sizde konu hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.