Söz Dizisi Yavuz’un Babası Kim? Söz Dizisi Yeni Giren Karakterler


Güncelleme: 3 Aralık 2017 : 18:23
1

Pazartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Söz tüm heyecanıyla devam ederken Yavuz komutanın babası kim sorusu kafaları karıştırdı. Söz dizisi Yavuz’un babası kim? İşte ayrıntılar…

Aksiyonun, heyecanın aşkın ve hüznün bir arada işlendiği dizide sürprizlerle dolu bir bölüm daha geride kaldı. Özellikle asker temalı diziler arasından başarıyla sıyrılarak adını ilk sıraya yazdıran Söz dizisi her pazartesi fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Söz Dizisi 4 Aralık 24. Bölüm Çalan Konma Bülbül Konma Nergis Daline Türküsü ve Sözleri

Dizinin son bölümünde Agah’ın “çok cevvalsin, kime çektin acaba? Annene mi babana mı sorusu üzerine deliye dönen Yavuz, Agah’ın yakasına yapışır. İzleyen herkesin kafasında aynı soru işareti. Söz dizisi Yavuz’un babası kim?

Dizide işlenen olayların yanı sıra karakterle hakkında ortaya çıkan sırlar da izleyenlerin oldukça ilgisini çekti. Dizide ilk bölümden itibaren hem Çolak hemde Agah tarafından sürekli aynı konunun tekrarlanması Yavuz’un babasının sürpriz isim olduğunu akıllara getirdi.

Dizinin sıkı takipçileri tarafından sosyal medyada yapılan yorumlar Agah’ın Yavuz’un babasını ve annesini tanıdığı yönünde. Bir diğer söylentisi ise Yavuz’un babasının Agah olduğu hakkında. Öte yandan Yavuz Komutanın Çolak’ın oğlu olduğu yönünde haberlerde bulunuyor.

Yavuz’un babası hakkında ki söylentiler kafaları kurcaladı. Çolak diyenler var Agah diyenler var. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce Çolak mı Agah mı ? Düşünceleriniz bizler için önemli. Yorum kısmında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. 

 

1 YORUM

Comments are closed.