Söz Dizisi 62.Bölümde Çalan Şarkı? Kim Söylüyor?


Güncelleme: 3 Aralık 2018 : 22:01
0

Star TV ekranlarının başarılı ve reyting grafiğiyle de son haftalarda atağa kalkan Söz dizisinin 62.bölümü yine Pazartesi akşamına damga vuruyor.

Tims&B Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Ethem Özışık’ın senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu ile Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, başrollerini Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Eren Vurdem, Görkem Sevindik ve Burak Sevinç gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizinin 62.bölümü yayınlandı ve bölümde de oldukça duygusal sahneler yaşandı.

Peki bu akşama damga vuran şarkı neydi? O sahnede çalan şarkının sözleri nasıldı? Tüm detaylar haberimizde olacak ama öncelikle yeni bölümde neler yaşandığına dair kısaca bahsedelim..

Söz 62.Bölümde Neler Oldu?

Geçtiğimiz hafta Erdem’in evine gelen şüpheli paket Güler’i şüphelendirmişti. Daha sonra da Güler paketi açtığında 10 saniyelik bomba yüklü bir paket olduğunu görünce kaçmaya çalışsa da patlama gerçekleşti ve bu bölümde ölümlerin yaşanacağı bir bölüm gerçekleşti. Duygusal sahnelerle dolu bir bölüm..

Söz 62.Bölümde Çalan Şarkı? Kim Söylüyor?

Dizide çalan şarkıyı söyleyen kişinin adı Sema Moritz isimli şarkıcıdır ve şarkının ismi “Hasret”tir. Şarkının Sözleri ve videosu..

HASRET

https://lyricstranslate.com/tr/Sema-Moritz-Hasret-lyrics.html

O gözler benim ağlar
Eskisinden yabancı
Gönlümdeki bu sevda
Hiç dinmeyen bir acı

Ruhumun kederinden
Gözlerim yaşla doldu
inliyorum derinden
Bana bilmem ne oldu

En candan arkadaşım
Ruhumu saran gece
Ben kime bağlanmışım
Ağlıyorum gizlice

Kimsesiz karanlıklar
Derdime şifa verin
Kalbimdeki yaralar
Daha çok, daha derin…

Söz 62.bölüm fragmanında çalan ve bölümde de çalan Minnet Eylemem şarkısına buradan ulaşabilirsiniz..

Söz 62.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Minnet Eylemem Kim Söylüyor?