Söz Dizisi 5 Şubat Neler Olacak? Söz 32. Bölüm Fragmanı İzle


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 15:44
0

Tolga Sarıtaş (Yavuz Karasu), Serhat Kılıç (Çolak), Meriç Aral (Eylem Mercier), Aybüke Pusat (Bahar Kutlu), Nihat Altınkaya (Erdem Korkmaz) gibi isimleri kadrosunda bulunduran ve yayınlandığı günden beri reyting listesinde zirveden inmeyen Söz dizisi yine heyecanı dorukta bir bölümle ekranlarda olacak. Söz 32. Bölüm Fragmanı İzle, Söz Dizisi 5 Şubat Neler Olacak?

Star Tv’nin amiral gemisi Söz’de geçtiğimiz hafta; Yavuz öğrendiği gerçekle baş etmeye çalışırken, babası Hamit Karasu (Agah) onun görevine geri dönmesi için tüm engelleri ortadan kaldırmıştır. Yavuz tekrar kutsal üniformasına kavuşurken Hafız, Şükran tarafından hain bir tuzağın içine çekilmiştir.

Tim, Hafız’ın zor durumda olduğu haberini alır almaz harekete geçer. Ama teröristler çoktan hamlesini yapmış ve Hafız’ın etrafını çevirmişlerdir. Çolak’ın röportaj hamlesi tüm dünya kamuoyunda büyük bir infiale neden olmuştur. Arkasına rüzgârı aldığını sanan Çolak hain planını devreye sokmuştur.

[kirmizitext]29 Ocak 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları! Söz mü Çukur mu?<<<tıkla[/kirmizitext]

Çaylak ve Su’nun nişan töreninde aniden gelen bir haber üzerine Tim, Çolak’ın planını bertaraf etmek için harekete geçmişlerdir. Yavuz ise Agah’la buluştuğu an, Baba-Oğul büyük bir tehlikenin içinde kalmışlardır. Bakalım Baba ve Oğul bu hain tuzaktan kurtulabilecekler mi?

Söz 32. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir