Söz 9.Bölüm Fragman ve Özeti 29 Mayıs Neler Olacak


Güncelleme: 22 Mayıs 2017 : 17:00
0

Star tv ekranlarında kısa sürede yüksek bir çıkış yakalayan Söz dizisi bu hafta yine dopdolu geçecek. Pazartesi akşamları reytingleri yüksek dizilerin olması bile Söz ün izlenme oranlarını düşüremedi.Her hafta heyecanla izlenen dizi Söz 9.Bölümde neler olacak merak konusu oldu.Söz dizisi 29 Mayıs özet ve fragmanı için ayrıntıları haberimizden takip edebilirsiniz.

Yavuz çok tehlikeli bir hamle yaparak Çolak’ın koyduğu bombayı engellemek ister. Çolak Karabayır’da biyolojik bir bomba patlatma planı yapar fakat sonuçlara büyük bir felakete dönüşebilir. İlk amaç olarak Aydan’ı ve tüpleri ele geçirmek olan plan nasıl işleyecek merak konusu.

Bahar ve Yavuz’un arası davette yaşadıklarından sonra iyice gerilmiştir. Bu arada Hafız hastanede yatmaktan iyice sıkılmıştır.Ellerinin bağlı olması onu çok bunaltmıştır. Bir an önce kalkıp Tim e yardım etmek istemektedir. Tam da bu arada fırsat ayaklarına gelir.

Davetteki tetikçi ile Eylem arasında neler olduğu merak konusu olmuştur. Tetikçi büyük bir sır saklıyor gibidir.  Yavuz Çolak’ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koyacak peki ölecek mi merak konusu oldu.Sizce Yavuz bu bombayla diziden ayrılacak mı?