Sosyal Medya Fenomeni Orkun Işıtmak Kim? Hangi Filmde Rol Alacak


Güncelleme: 24 Temmuz 2018 : 09:33
0

Sosyal medyada milyonlarca takipçiye sahip oyun ve videoları ile tanınan genç yetenek Orkun Işıtmak sinema filminde rol almak için kolları sıvadı. Orkun Işıtmak hangi filmde oynayacak Orkun Işıtmak kimdir yakından tanımayanların araştırdığı konular arasına girdi.

Sosyal medya fenomeni olan Orkun Işıtmak Enes Batur dan sonra film yıldızı olmaya aday oldu. YouTube’da yayınladığı oyun ve videoları ile üç buçuk milyondan fazla aboneye ulaşan ve büyük kitlelerin ilgisini çeken Orkun Işıtmak Umut Aral’ın yönetmenliğini yaptığı iyi oyun filminde rol almak için imzaları attı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden tanıdığımız güzelliği ile genç erkeklerin dikkatini çeken oyuncu Afra Saraçoğlu, Mehmet bir Cihan Fatihi ve gençlik dizisi olarak yayın hayatına başlayan Umuda kelepçe Vurulmaz dizisinde Fırat karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu, Yol Arkadaşım filmi ile kendini tanıtan Bahar Şahin, Gökçe Bahadır, Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer gibi isimlerin yer aldığı Adı Efsane dizisinde rol alan Kaan Sevi ile birlikte iyi oyun adlı filmde rol alacak.

Dünyada Esports üzerinde yapılan ilk film olma özelliği taşıyan iyi oyunun Doruk Acar, Hakan Baş, Alper Özdemir ve Alper Çağlar’ın kurdupğu Eludis Prodüksiyon’un imza attığı filme bir çok takipçiye sahip olan Orkun Işıtmak da imza attı. Yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın yer aldığı Netflixin ilk yerli projesi the protector birçok yetenekli isimlerin yer alması da Orkun Işıtmak için çok iyi bir başlangıç.

Görüntü yönetmenliğini Sebastian weber’in yaptığı iyi oyun çekimlerine başlandı. Kısa sürede çekimlerinin bitmesi planlanan iyi oyun filmini dört gözle bekliyor, yeni yeteneklere yer verilmesine destekliyoruz. Sosyal Medya fenomeni Orkun Işıtmak a yeni projesinde başarılar diliyoruz. Sizde bu konudaki düşüncelerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.