Şöhret Kafası Nasıl Bir Program? Formatı ve İçeriği Nasıl?


Güncelleme: 28 Haziran 2018 : 13:31
2

Eser Yenenler’in sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Şöhret Kafası yarışması ilgiler tarafından merak ediliyor. Nasıl bir yarışma olduğu, formatı ve içeriği hakkında bilgilerin merak edildiği yeni yarışma hakkında detaylar gelmeye başladı. Şöhret Kafası yarışma formatı ve içeriği nedir?

Kanal D için yaz sezonunda hazırlanan yeni yarışma 9 temmuz Pazartesi günü ekranlara gelecek. Eser Yenenler’in sunumu ile ekranlara gelecek olan yarışma “Açılsın kapılar, yansın ışıklar, tutulsun nefesler” reklam cümlesi ile tanıtıldı. Tanıtım Fragmanı yayınlanan yarışmanın formatı da merak ediliyor.

Her programı ile ekranların sevilen yüzü olmayı başaran Eser Yenenler ile ilgili yine beklenti yüksek. Şuan için programın formatıyla ilgili geniş bilgi verilmemiş olsa da en kısa  zamanda ayrıntılar sisteme düşecektir. Beklentilerin yüksek olduğu program ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz?

Şöhret Kafası yarışması başvurusu nasıl yapılır, daha önce sitemizde paylaşmıştık. İlgili haberimizi sitemizden okuyabilirsiniz. Peki yeni yarışmanın formatı nasıl olacak?

Şöhret Kafası Yarışması ile ilgili merak edilenler sadece bunlarla da kalmıyor. Yarışmayı izleyenler Eser Ynenler ile ilgili bir çok konu için araştırmalar yapıyor. Bizde Eser Yenenler Kim? Eser Yenenler Sevgilisi Berfu Yıldız Kim? adlı konumuzu sizler için derledik. İlgilenenler için buradan paylaşmakta fayda var.

Comments are closed.