Seven Ne Yapmaz Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Güncelleme: 28 Temmuz 2017 : 09:47
5

Seven Ne Yapmaz dizisinde kimler oynuyor? Dizinin oyuncu kadrosu, karakterlerin gerçek adı ve daha bilinmeyen her şey haberimizde.

Atv ekranlarında yeni sezon dizisi olarak düşünülen yapım Seven Ne Yapmaz 2017-2018 yılı içerisinde ekranlara gelecek. Seven Ne Yapmaz dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ise merak ediliyor.

MF Yapım tarafından uzun süredir çalışmaları devam eden projenin ismi bir türlü netleştirilememişti. Dizinin adı hakkında sonunda haber geldi ve ismi Seven Ne Yapmaz olarak kararlaştırıldı.

Konusunu Yeşilçam’ın unutulmaz serilerinden olan Seven Ne Yapmaz serisinden uyarlama olacağı dizinin adı “Seven Ne Yapmaz” oldu dizi yakında Atv ekranlarında yerini alacak.

Atv ekranlarında yaz sezonunda izleyenleri kimi zaman güldürecek kimi zaman ağlatacak bir dizi daha başlıyor. Karadeniz’in eşsiz güzelliğini izleyici ile buluşturmayı planlayan dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Dizinin başrolü için Yusuf Çim ve Seren Şirince ile anlaşmalar tamamlandı. Seven Ne Yapmaz dizisinin yönetmen koltuğunda ise daha önce birçok başarılı yapımın da yönetmeni olan Metin Balekoğlu oturacak.

Merakla beklenen dizi Seven Ne Yapmaz’ın konusu ise şöyle; Dizimin konusu ise kısaca şöyledir; 37 yaşında olan kariyerinde başarıya ulaşmış ve yakışıklı bir adam, yaşamını tam olarak düzene koymak için kız arkadaşına evlenme teklifi eder. Beklenmedik bir biçimde, kız arkadaşından red cevabı alan adam depresyona girer. Aşk Peşinde dizisi, bu olayın peşinden depresyona giren adamın gerçek aşkı bulma mücadelesi konu edinmektedir.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Yusuf Çim Kimdir?

1991 İstanbul doğumlu olan oyuncu yakışıklılığı ve oyunculuğu ile akıllarda yer etmeyi başarmıştır.Oyunculuğun yanında modellik yapan Yusuf Çim 2011 yılında Best Model  yarışmasında ikinci olmuştur. İçimdeki Fırtına dizisinde rol alan Yusuf Çim bu sezonda Aşk Peşinde dizisi ile gönüllere taht kuracak.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Seren Şirince Kimdir?

Küçük yaşlarda tiyatroya merak salan Seren Şirince ilerleyen yıllarda dizilerden gelen teklifleri değerlendirmiştir. Show tv ekranlarında yayınlanan İlişki Durumu Karışık dizisiyle sevilen ve ünlenen Seren Şirince bu sezonda Seven Ne Yapmaz dizisi başrol oyuncusu olarak ekranlara gelecek.

Seven Ne Yapmaz Ne Zaman Başlayacak? Dizi Ne Zaman Yayınlanıyor?


Seven Ne Yapmaz Nerede Çekiliyor? Seven Ne Yapmaz Dizi Seti Nerede?

Seven Ne Yapmaz Dizisi Ecem Çalık Kimdir?

Gerçek adı Feriha Ecem Çalık’tır. 20 Ekim 1989 İzmir’de doğmuştur. Kıbrıs’tan İstanbul’a okulunu bırakarak dönüş yapmıştır. Oyuncu olmaya karar erdikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk  eğitimi almıştır. İlk kamera deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yapmıştır.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Serhat Parıl Kimdir?

1983 İzmir doğumludur. Asıl mesleği Türkçe öğretmenliğidir. Bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümüne girmiştir. Ayrıca seslendirme sanatçılığı da yapan Serhat, Pandomin sanatıyla ilgilenmektedir.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Şeyla Halis Kimdir?

1977 İstanbul doğumludur. Mimamr Sinan Ünvst piyano bölümü mezunudur. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. Çeşitli reklam ve dizi projelerinde yer almıştır. En çok Cennet Mahallesindeki rolü ile tanınmaktadır.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Sertan Erkaçan Kimdir?

Seven Ne Yapmaz Dizisi Ferzan Hekimoğlu Kimdir?

 

5 YORUMLAR

Comments are closed.