Sevdanın Bahçesi Sibel Can’ın Kızı Kim Gerçek Adı


Güncelleme: 13 Eylül 2017 : 21:17
2

Sevda’nın Bahçesi Sibel Can’ın kızı rolünü canlandıracak ünlü isim kim? Gerçek adı, sevgilisi ve oynadığı diziler hakkında tüm bilgileri sizler için derledik. 

Alina Boz, başrollerinde Sibel Can ve Emre Kınay’ın oynayacakları yeni dizi Sevdanın Bahçesine dahil oldu. Alina Boz dizide Sibel Can’ın kızı rolünü canlandıracak.


Sevdanın Bahçesi Hangi Restoranda Çekiliyor? <<<tıklayınız


3 sezon boyunca yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yapan Paramparça dizisinde yıldızı parlayan genç oyuncu yepyeni bir diziyle tekrar kamera karşısına çıkacak.

Sibel Can ve Emre Kınay’ı yılları sonra aynı projede birleştiren Sevdanın Bahçesi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Tanıtım fragmanı yayınlanan ve oldukça fazla ilgi gören dizinin konusu dram ve aşk ağırlıklı olacak.

Gold Film tarafından hazırlanan dizinin ana karakterleri Emre Kınay, Sibel Can ve Alina Boz olarak açıklandı. Fakat dizinin yardımcı oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı. Tüm karakterler belli olduğunda sitemizde yer alacaktır.

Sevdanın Bahçesi Alina Boz Kimdir? 

1998 Moskova doğumludur. Küçük yaşına rağmen televizyon dünyasının aranan ismi olmayı başarmıştır. İlk oyunculuk deneyimini Cesur Hemşire dizisinde Canan rolüyle yaşamıştır. Alina Boz pek çok ünlü isimle reklam filminde rol almıştır. Soyadından dolayı Murat Boz ile akrabalığı olduğu sanılan Alina Boz, Murat Boz ile yıllar önce bir derginin kapak yüzü olmuştur. 1.72 boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır. Asıl çıkışını Paramparça dizisinde canlandırdığı Hazal karakteriyle yakalamıştır.


Sevdanın Bahçesi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler Ve Roller <<<tıklayınız


Sizce Alina Boz bu rolün altından kalkabilecek mi? Sevdanın Bahçesi dizisi tutar mı izlenir mi ? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.