Sevdanın Bahçesi Ne Zaman Başlıyor? Sevdanın Bahçesi Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 21:07
0

Sevdanın Bahçesi dizisi ne zaman başlayacak? Sevdanın Bahçesi hangi günler yayınlanıyor? Sevdanın Bahçesi fragmanı yayınlandı mı? Sibel Can’ın yeni dizisi ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarında 2017-2018 sezonunun yeni döneminde oldukça dikkat çekici bir dizi daha başlıyor. Sibel Can ve Emre Kınay’ın başrolleri paylaşacağı Sevdanın Bahçesi için hazırlıklarda sona gelindiği söyleniyor.

Geçtiğimiz sezonda O Ses Türkiye’de jüri üyesi olan Sibel Can, bu sezon programdan ayrıldı. Ebru Gündeş’ten boşalan koltuğa oturan Sibel Can, yarışmada yalnızca bir sezon jüri üyeliği yaptı.

Sibel Can, yeni sezon için O Ses Türkiye programının anlaşmasını imzalamadı. Çünkü ünlü şarkıcı yeni bir dizi teklifi aldı.

 

Sevdanın Bahçesi olarak adı belirlenen dizinin Eylül ayının sonlarına doğru ekranlarda olması bekleniyor. Yaz dizilerinden bazılarına final yaptırarak yeni sezon için yer açan Kanal D Sevdanın Bahçeleri dizisine de çok güveniyor.

Sibel Can, uzun süredir televizyon ekranlarından uzakta kalmıştı. Bu nedenle bu dizi, şarkıcının yeniden oyunculuğa dönebileceğinin de sinyalini veriyor. Emre Kınay’la birlikte daha önce de aynı projelerde yer alan Sibel Can, yeni projesinde de başarılı olacağını şimdiden belli ediyor. Merakla beklenen dizi 23 Eylül Cumartesi günü Kanal D ekranlarında seyircisi ile bulaşacak.

Sevdanın Bahçesi dizisinin tanıtım fragmanını sizler için yazımızın sonuna ekledik.


Sevdanın Bahçesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Nerede Yapılıyor?


Sizce Sevdanın Bahçesi hangi akşam yayınlanmalı? Diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz? Dizinin yayın kuşağı içerisindeki hangi gün ve saatte yayınlanması daha uygun olur?

https://www.youtube.com/watch?v=KQxLnVu3ulY