Sen Anlat Karadeniz Vedat Tahir’e Ne Anlattı?


Güncelleme: 5 Nisan 2018 : 00:27
0

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 11. bölümünde Tahir Vedat’ı öldürmek üzere kaçırmıştır. Tam Vedat’ı öldürmek üzereyken Vedat’ın sana bir şey anlatmak istiyorum demesiyle her şey alt üst olur. Peki Sen Anlat Karadeniz Vedat Tahir’e ne anlattı? Tahir Vedat’ı öldürmekten neden vazgeçti?

Sen Anlat Karadeniz 11. bölümde Nefes’i Tahir’den kurtarmanın tek yolu olarak Vedat’ın ölmesi gerektiğini düşünmüş ve Vedat’ı kaçırmıştır. Vedat’ı kaçırdıktan sonra tam silahı kafasına dayadığı sırada Vedat, Tahir’e bir şey anlatmak istediğini söyledi. Tahir Vedat’ı tüm dikkatiyle şaşkınlık içinde dinledi. Ve ardından Tahir’in Vedat’ı öldürmediğini gördük. Peki Sen Anlat Karadeniz Vedat Tahir’e ne anlattı? Tahir Vedat’ı öldürmekten neden vazgeçti? Hafta boyunca merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alan Vedat Tahir’e ne anlattı sorusunun yanıtı haberimizde…

Büyük ihtimal Vedat Tahir’e Nefes’in abisinin ölmediğini ve yaşadığını söyledi. Bunun üzerine Tahir Vedat’ı vurmaktan vazgeçti. Çünkü başka hiç bir kuvvetin Tahir’i durdurması mümkün değildir. Diğer bir seçenek ise Berrak’ın anne ve kardeşinin elinde olduğunu kendisine zarar vermesi durumunda onların öleceğini söylediği yönünde.

Diğer taraftan Tahir Vedat’ı kaçırma suçundan polis tarafından tutuklanır. Tahir önümüzdeki bölüm içeriden çıkacaktır. Çünkü Mustafa’da Vedat’ın cinayet itirafı bulunmaktadır. Vedat, Tahir’den şikayetçi olmayacak.

Merak edilen bir diğer soru ise Vedat Yiğit’i Nefes’ten alacak mı? Bunun cevabını ilerleyen bölümlerde izleyerek göreceğiz.

Sizce Vedat Tahir’e ne anlattı?