Sen Anlat Karadeniz Mercan(Belfu Benian) Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 10 Mayıs 2018 : 01:08
3

Sen Anlat Karadeniz dizisinde 1. Bölümden itibaren izlediğimiz başarılı oyuncu dizinin 16. Bölümünde Vedat’ın oyununa geldi ve ölerek diziden Ayrıldı.Sen Anlat Karadeniz Mercan neden diziden neden ayrıldı?

Vedat, Nefes’in Tahirle evlendiğini öğrendikten sonra çılgına döndü. Ve kendine kurban olarak Mercan’ı seçti. Tam velayet duruşmasının olduğu gün Mercan’ı evden bahaneyle aldı ve kaleli konağa getirdi. Mercan’ın Nefes’e olan aşkını koz olarak kullanan Vedat, Mercan’ı astı ve onun o halde çekilmiş fotoğrafını Tahire gönderdi. Mercanın ölümüne profesyonel bir şekilde intihar süsü verdi. Ve böylece  Dağdevirenler ve Kalelier arasında büyük bir savaş başlayacak.

Tahir ve Nefesin evliliği daha bir çok can yakacak. Mercan’ın ölümüyle dizide dengeler alt üst olacak.  Şimdi herkesin merak ettiği soru gen oyuncu Belfu Benian Sen Anlat Karadeniz dizisinden neden ayrıldı? Eğitimli oyuncu ilk dizi projesini Sen Anlat Karadeniz Dizisiyle yaşadı. Ben kısa sürede yıldızı parladı. Sosyal medya hesabında binlerce takipçisi oldu.

Sen Anlat Karadeniz Mercan karakterine hayat veren oyuncu diziden senaryo gereği Ayrıldı. Diziyle anlaşmadım 16 bölüm olan oyuncu görevini tamamladıktan sonra diziye ve Sen Anlat Karadeniz macerasına son verdi.

Belfu Benian sektörün genç isimlerinden biridir. Henüz 23 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi konservatuar mezunudur. Daha önce başka bir dizide rol almamıştır. Ancak Sen Anlat Karadeniz dizisiyle oyunculuk kariyerine olumlu bir başlangıç yapmıştır.

Sizler Sen Anlat Karadeniz Mercan karakterinin diziden ayrılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

3 YORUMLAR

Comments are closed.