Sen Anlat Karadeniz 36.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?


Güncelleme: 27 Aralık 2018 : 00:36
0
Sen Anlat Karadeniz

Atv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz heyecan ve aşk dolu bölümleriyle izleyiciyi etkilemeye devam ediyor. Sinegraf yapımın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören’in yazdığı, başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Öykü Gürman, Ali Rıza Nuroğlu ve Sinan Tuzcu’nun paylaştığı dizi bu hafta da seyirciyi ekran başına kilitledi.

Dizinin bu hafta yayınlanan 36. yeni bölümünde neler yaşandı? İşte tüm bu soruların cevabı şimdi haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz 36.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Mercan, Vedat yerine Berrak’ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak’ı kurtaran Tahir, Nefes’in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes’ten hesap sorar. Vedat’ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz 36.Bölümde Çalan Şarkı Kim Söylüyor? 

Sen Anlat Karadeniz’in bu haftaki bölümünde Nefes ve Asiye’nin tutuklanarak emniyete götürülmesi sahnesinde çalan bir şarkı seyircinin oldukça beğenisini topladı. Çalan şarkıyı seslendiren şarkıcı Yüksel Baltacı’dır ve şarkının adı ise Gel Gör Beni’dir. İşte o şarkı…