Sen Anlat Karadeniz 14 Mart Neler Olacak? 8. Bölüm Fragman


Güncelleme: 7 Mart 2018 : 22:34
0

Kısa sürede hızlı bir yükseliş yapan Sen Anlat Karadeniz dizisinde heyecan gittikçe artıyor. Dizide yine aksiyon ve hüzün dolu bir bölümü geride bırakırken 14 mart çarşamba neler olacak? Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruları sorgulanmaya başladı. İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragman ve tüyoları

Dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. Tahir ve Nefes Yiğit’i bulmak için canını dişini katmıştır. Sadece Tahir ve Nefes değil bütün köy halkı Yiğit’i bulmak için seferber olmuştur. Büyük uğraşlar sonucunda nihayet Yiğit bulunmuştur.  Nefes Yiğit’e kavuşmanın mutluluğunu yaşayamadan Saniye hanımın hakaretlerine maruz kalır. Tahir Nefes’in daha fazla eziyet çekmesine dayanamaz ve onu başka bir yere götürür.

Diğer taraftan eli kolu bağlanan Vedat, Nefes’e kavuşmak için başka şeytani planlar peşindedir. Şimdiki hedefi Dağdevirenlerle ortaklık kurup Kaleli ailesini tamamen saf dışı bırakmaktır.

Geçtiğimiz bölüm sözü atan Mercan ise Tahir’in yüzüğü tekrar getirmesiyle hayatının en mutlu anını yaşamıştır. Fakat babası Mercan’ın yüzüğü takmasına kesinlikle izin vermemektedir. Babasının sözleri üzerine Tahir’den ayrılmak yerine ölmeyi tercih eden Mercan’ın intihar etmesi ise Sen Anlat Karadeniz dizisine damga vuran sahne oldu.

 

Tahir’in yüzüğü geri verdiğini öğrenen Asiye bunun hesabını sormak için Tahir’in yanına gider. Nefes’e sevdalıyken Mercan’a yüzüğü tekrar neden verdin der. Tahir onlar için vuslatın olmadığını kavuşmalarının imkansız olduğunu söyler. Tahir Nefese olan sevdasını bir ömür kalbine gömer. Mercan ise Tahir’den onu kaçırmasını kavuşmaları için tek çarenin bu olduğunu söyler. Tahir duydukları karşısında şaşkına döner ve biraz savaşırsak babasını ikna edebileceklerini söyler. Fakat Mercan herkes savaşamaz der ve yüzükleri Tahir’e verir.

Sen Anlat Karadeniz 8. bölümde Tahir ve Nefes namlunun ucundadır. Şimdi Tahir Nefes’i nasıl kurtaracak?

Sen Anlat Karadeniz 14 mart neler olacak? Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=RnVst5d5w80