Seçkin Özdemir’in Yeni Projesi Ne? Ateş Böceği’inden Sonra Hangi Dizide?


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 14:12
0

Yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan ve 17. bölümü ile ekranlara veda eden Ateş Böceği dizisinin başrol oyuncusu Seçkin Özdemir’in yeni projesi belli oldu mu? Daha önce Bir Aşk Hikayesi, Günahkar ve Kiralık Aşk dizilerinde rol alan genç oyuncu hangi projeyle ekranlara dönecek?

Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in başrollerini paylaştığı Ateş Böceği dizisinde güzel bir uyum yakaladıklarını söyleyebiliriz. Fakat ne yazık ki dizi uzun ömürlü olmayı başaramadı.

No 309 Demet Özdemir’in Yeni Projesi Ne? Hangi Dizide Rol Alacak?

Perşembe akşamları yayınlanan dizinin senaryosu oldukça basitti.  İşinde başarılı bir boşanma avukatı olan Barış Buka ile hayatını taksi şoförlüğü yaparak kazanan Aslı Eğilmez’in bir tesadüf sonucunda hayatlarının kesişmesi ve imkansız aşkları. Tam bir yeşilçam senaryosu. Artık bu tür diziler günümüzde uzun soluklu olmayı başaramıyor. İzleyici senaryosu daha karışık ve sıra dışı dizileri izlemeyi tercih ediyor.

Ekranlarının aranan yüzlerinden olan Seçkin Özdemir’in yeni projeler için teklif aldığını ve değerlendirme aşamasında olduğunu biliyoruz. Kamera karşısında olmayı sevdiğini söyleyen Seçkin Özdemir en kısa zamanda yepyeni projelerle izleyici karşısına çıkacağının sinyallerini verdi.

Seçkin Özdemir ve Tuvana Türkay’ın başrollerini paylaştığı Bir Nefes Yeter isimli sinema filmi vizyona girdi. Romantik dram türünde olan filmin sıra dışı hikayesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak

Oyunculuğunun yanı sıra yakışıklılığıyla da göz dolduran Seçkin Özdemir hayranlarına güzel haberi verelim. Başarılı oyuncu kısa süre içinde tekrar ekranlara döneceğinin müjdesini verdi.

Siz Seçkin Özdemir’in kimle partner olmasını istersiniz? 

https://www.youtube.com/watch?v=lu1XmGZqDrM