Savaşçı Yeter Kimdir? Yaşı, Boyu, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 1 Mart 2018 : 10:51
0

Savaşçı Yeter Kimdir? Savaşçı Fox Tv ekranlarında her Pazar günü izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Savaş ve asker temalı dizi her geçen gün yeni karakterlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dizinin 34. Bölümü itibari ile Yeter karakteri de ekibe katılmış oluyor. Astsubay Üstçavuş Yeter Alayunt kararakterini canlandıran oyuncumuz kimdir?

Dizide Yeter karakteri Edirneli çiftçi bir ailenin kızı olarak karşımıza çıkıyor. Yeter, 25 yaşlarındadır. Disiplinlidir. Sert bir mizacı vardır. Disiplinli olması dolayısı ile askerliğin getirdiği bütün kurallara harfiyen uymaktadır. Yeter karakterini canlandıran oyuncumuz Öykü Çelik’tir?

Savaşçı Yeter Kimdir? Yaşı, Boyu, Oynadığı Diziler

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 İstanbul doğumludur.mavi gözlü olan Öykü Çelik, 160 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Kumral renginde saçları olan oyuncu yengeç burcundadır. Öykü futbol antrenörü olan bir babanın kızıdır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü okurken bir kaza geçirir. Kazada vücudunda yanıklar ve kırıklar oluşur. Okulu yarıda bırakmak zorunda kalır. Daha sonra iyileşince özel dersler alır. Öykü Çelik bir arkadaşının yönlendirmesi ile oyunculuğa merak sarar. Sektörde yavaş yavaş kendisine yer bulmuş ve bir çok projeden teklif almıştır. Peki güzel oyuncu Öykü Çelik hangi dizi ve yapımlarda rol almıştır.

Savaşçı Yeter (Öykü Çelik) Oynadığı Sinema ve Diziler Diziler

Öykü Çelik’in rol aldığı sinema filmleri; Çin Geçidi, Kanımdaki Barut, Mahpeyle Kösem Sultan’dır. Rol aldığı diziler ise; Akasya Durağı, Kasaba, Gönülçelen, Nuri, Bir Zamanlar Osmanlı:Kıyam, Benim İçin Üzülme, Romantik Komedi 2, Ağlatan Dans, Yeşil Deniz, Poyraz Karayel, Hayat Sevince Güzel isimli dizilerde rol almıştır. ve güzel oyuncu en son Savaşçı dizisinde Yeter Alayunt karakterini canlandırmaktadır. Peki Yeter Alayunt nasıl bir karkaterdir?

[kirmizitext]Savaşçı 26 Kasım Baharda Kuşlar Gibi Şarkısı ve Sözleri için tıkla[/kirmizitext]

Savaşçı Yeter Karaker Analizi

Yeter 25 yaşlarında, Edirneli çiftçi bir ailenin çocuğudur. Küçük yaşlarda çok sıkıntılar çekmiştir. Geçim sıkıntısı ile büyüdüğü için hayatı hem daha iyiye ulaşma çabası ile geçmiştir. Buda onu daha disiplinli, ciddi, sert mizaçlı birisi yapmıştır. Yeter askjer olduktan sonra da karakterini oluşturan bu ana özellikleri yeni mesleğinde de devam etmiştir. Askerliğin getirdiği tüm kurallara harfiyyen uyan bir karkaterdir Yeter. Bakalım Yeter karakterini canlandıran oyuncu Öykü Çelik nasıl bir performans gösterecektir. Siz güzel oyuncuyu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Savaçşı Öykü Çelik(Yeter) Kimdir?

https://www.youtube.com/watch?v=70Ar_tCLpBA