Savaşçı Kağan Yüzbaşı Sezon Finalinde Neden Kutalmış’ı Vurdu? Gizli Bir Plan mı Var?


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 22:34
2

Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğinde Fox ekranlarında izleyici ile buluşan Savaşçı sezon finali ile ekranlara bir süre ara verdi. Ancak dizi öyle bir sezon finali yaptı ki, izleyiciler ekran başında şok oldu. Yüzbaşıu Kağan gemileri yaktı ve hem Kopuz Albay’a hem de Kutalmış Generale kafa tuttu. Tam olarak neler yaşanmıştı kısaca hatırlayalım.

Bir yanda Kürşat’ın diğer yanda Aslı’nın vefatı ile yıkılan Kağan en sonunda patlar. Verdiği kayıplar nedeni ile acılı olan Yüzbaşı Kağan bir şey yapamamanın acısı ile yanıp tutuşur. Diğer yandan alayda içtima alınırken Kağan, Kopuz Albay’a patlar. Albay, Timin kendisine gelmesi gerektiğini söyler. Kağan ise “Tim kendisine gelince ne olacak” diye ısrarla sorar.

Albay, Kağan’dan kendisine gelmesini ister. Ancak Kağan kendisini kaybeder. Albay’a yumruk atar. O sırada yaşananları Kutalmış General görür ve Kağan’ın rütbelerini söker. Kağan 14 yıl verdiği emekleri bir anda silen Kutalmış’a diş biler. Bunun hesabını vereceksin der.

O sırada Kutalmış, biraz rahatsızlanır. Ertesi gün hastaneye gider. Hastanede bir şey olmadığını sadece hafif bir sitres nedeni ile anlık fenalaştığını öğrenen General Kutalmış hastane çıkışında Kağan ile karşılaşır. Kağan yaşadıklarının etkisi ve Kutalmış’ın sözleri nedeni ile silahını çeker ve 2 el ateş eder.Kutalmış’ı göğsünden iki kurşunla vuran Kağan, kaçarak oradan uzaklaşır. Peki Kağan neden böyle bir şey yapmıştır? Anlık bir sinirle yapılacak bir şey midir? Yoksa büyük planın sadece bir parçası mıdır?

[kirmizitext]Savaşçı Kürşat (Çağrı Şensoy)2018-2019 Yeni Dizisi Ne? Hangi Dizide Oynayacak? için tıklayınız[/kirmizitext]

Sezon finalini izleyen seyirciler olan olaylar karşısında şok oldular. Kağan neden böyle bir şey yapmıştı, orduya, amirine baş kaldırmanın ne anlama geldiğini çok iyi bilen Kağan Yüzbaşı kendi kafasına göre bir plan mı yapmıştı. Yoksa bu planın içerisinde Kutalmış General, Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan mı var? Ancak göğsünden iki kurşunla vurulan Kutalmış’tan kan gelmesi yine akıllarda soru işareti oluşturmaktadır. Peki ne olmuştur? Yaşanan olaylara ilişkini 2 seçenek, tahmin vardır.

İlk seçenek Kağan gerçekten fevri hareket etmiş, yaşadıkları ve verdiği kayıplar nedeni ile kendisini kaybetmiş ve böyle bir çıkış yapmıştır. Bunun sonucunda elimizde ne kalır? İşini, eşini, arkadaşlarını, dostluklarını kaybetmiş bir Kağan Yüzbaşı kalır ki bunun dizi ve senaryo açısından tutulur bir yanı yok. Diğer seçenek daha ağır basmaktadır.

İkinci seçenekte ise Kağan ve üstdüzey askeri komuta kademesi Leyla’yı ve dolayısı ile terör örgütünü içte bitirmek için büyük ve uzun soluklu bir plan yapmıştır. Plana göre Kağan Yüzbaşı ordudan kendisini attıracaktır. Leyla’ya kendisini bulduracak olan Kağan, yaşadıklarını da verdiği karara sebep olarak gösterip örgütün içine sızacaktır. Dizinin 2. Sezonunda Kağan içerdeki adamımız olacaktır. Sizlerde konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdan yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz? Sizce Kağan neden böyle bir adım attı? Yoksa bunların hepsi Kağan Yüzbaşının rüyası mı? Yorumları alalım. Sizce yaşananların perde arkası nedir?

2 YORUMLAR

  1. Kagan bozuk giderse reyting meyting beklemeyin cunku o olmazsa dizinin tadi cikmaz dizi resmen olur heyeceni kacar bok olursunuz bokkkk…

  2. tamamen saçmalık bence. kutalmış paşayı vurmasının herhangi bir plan yada bir gizli görevle ile ne alakası olabilir ?

Comments are closed.