Savaşçı Dizisi 8. bölüm Fragmanı 4 Haziran Özet ve İpuçları


Güncelleme: 28 Mayıs 2017 : 12:56
0

Savaşçı dizisi yine hüzünlü ve aksiyon dolu bir bölümle ekranlara geliyor. Bu sefer hedefte Mehmetçik vardı. Albaz Kopuz ve Kılıç Timi bu ihanetin bedelinin faturasını kesmek için hazırlar. Savaşçı Dizisi 8. bölüm Fragmanı 4 Haziran Özet ve İpuçları haberimizde.

8. bölüm fragman ve özetine geçmeden isterseniz son bölümde neler yaşandı bir hatırlayalım. Yüzbaşı Kağan Bozok için artık Tepegöz’le hesaplaşma zamanı gelmişti. Yıldız’ın telefonundan Tepegöz’ün sesini duyan Kağan, çekildiği tuzağı hiçe sayarak, ailesini kurtarmak için Tepegöz’ün peşine düşmüştü ve kapana kısılmıştı.

Bunu öğrenen Kopuz Albay Kılıç Timi’ni harekete geçirse de Kağan ve Tepegöz için ölümüne bir mücadele başlamıştı. Kağan Bozok, son kozunu oynayan Tepegöz’e karşı bir kez daha ateşe koşmuş ve tüm hesapları kapatmak istemiştir.

Kılıç Timini de desteği ile Yıldız kurtarılır ve Bozokta güven içinde ele geçirilmiştir. Sonrasında Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok komutasındaki Kılıç Timi, bu defa Mehmetçikleri hedef alan terör örgütünün peşinde düşmüşlerdi.

Yüzbaşı Kağan, yemin töreninden çıkan askerlerin bindiği otobüse yapılan bombalı eylemde Uzman Turgut ve kardeşi Cem’in akıbetini öğrenmeye çalışırken, sonrasında gelişen olaylar çok daha büyük ve şeytani planı ortaya çıkarır: Hedef bu kez Mehmetçiktir.

Mehmetçikleri taşıyacak olan otobüse teröristler tarafından saldırı düzenlenir. Ve çiçeği burnunda Mehmetçikler tek tek toprağa düşerler. Şeytani plan için düğmeye basılmıştır.

Ve Mehmetçik söz konusu olduğunda, Kılıç Timi dünyaya meydan okumayı göze almaya hazırdır. Savaşçı Dizisi 8. bölüm Fragmanı 4 Haziran Özet ve İpuçları en kısa zamanda haberimiz eklenecektir.

Savaşçı Dizisi 8. Bölüm Fragmanı – Güncellenecektir