Sana Kalbimi Verdim Nerede Çekiliyor? Sana Kalbimi Verdim Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 17 Ağustos 2017 : 12:59
1

Sana Kalbimi Verdim dizisi nerede çekiliyor? Sana Kalbimi Verdim dizisinin seti nerede? Sana Kalbimi Verdim dizisinin çekimleri nerede yapılıyor?

Yeni sezonda en fazla dizi anlaşmasını yapan kanal, Kanal D olacak gibi görünüyor. Birbirinden güzel diziler için hazırlıklarını tamamlayan Kanal D’nin en ünlü yapımlarından birisi de Sana Kalbimi Verdim oldu.

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın başrolleri paylaştığı dizinin ayrıntıları da belli olmaya başladı. Büyük bir aşk hikayesini izleyici ile buluşturacak olan dizinin çekimlerinin nerede yapıldığı da merak konusu oldu.

İbrahim Çelikkol da Birce Akalay da geçtiğimiz sezon iki başarılı dizide başrol oynuyordu. İbrahim Çelikkol, Fox Tv’nin Kördüğüm dizisinde rol alırken Birce Akalay Star Tv’de Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol alıyordu.

Sana Kalbimi Verdim dizisinin çekimlerinin İstanbul’da yapılması planlanıyor. Birçok diziye ev sahipliği yapan İstanbul, hem doğal güzelliğiyle hem de tarihi dokusuyla izleyicilerin evlerine konuk oluyor. Çekimlerin İstanbul’un hangi semtinde yapıldığı ise sır gibi saklanıyor. Büyük hayran kitlelerine sahip olan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un sevenlerinin seti ziyareti ve çekimleri engellemesi göz önünde bulundurularak çekim yapılan yerler saklanmaya çalışılıyor.

Sana Kalbimi Verdim dizisinin senaryosunu ise ünlü senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat üstleniyor. Daha önce senaryosunu yazdıkları tüm diziler önemli bir başarı yakaladığı için ikilinin bu dizisinin de oldukça iyi reyting alacağı düşünülüyor.

Siz de Sana Kalbimi Verdim dizisi ile ilgili görüş ve önerilerinizi bize yazabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.