Şahan Gökbakar ve Yasemin Sakallıoğlu Film İçin Anlaştı Mı?


Güncelleme: 7 Şubat 2019 : 16:34
0

Son senelerin favori komedyenlerinden biri olan Yasemin Sakallıoğlu Instagram üzerinden yayınlamış olduğu videoları ile dikkat çekiyor. Özellikle Zengo, Karadenizli Anne ve Türk kadınlarının evde spor yapması ile alakalı videolarının büyük beğeni topladığının altı çizilmesi gerekir.

Yasemin Sakallıoğlu’nun bu yeteneği ülkenin bir diğer kadın komedyeni Gülse Birsel tarafından taçlandırılmış ve Jet Sosyete’de kendi videolarından izler taşıyan bir rolde oynama şansı verilmiştir. Videolar kadar yüksek bir beğeni toplayan Jet Sosyete tiplemesinde de başarısını bir kere daha ortaya koyma imkanını elde etmiştir.

Anlaşma Sağlandı Mı?

Gelen son haberlere göre Sakallıoğlu’nın Zengo tiplemesi için Şahan Gökbakar ile bir anlaşma sağlanmıştır. Bu tiplemenin filminin yapılması için gerekli hazırlıkların yapılmaya başladığı söylentiler arasında yer alır. Bu haberler duyulsa da henüz bir kast ekibi oluşturulmamıştır. Sakallıoğlu’nun nasıl bir proje içerinde yer alacağı hayranları tarafından büyük bir merak ile beklenmektedir. Binlerce kişi tarafından takip edilen ve desteklenen bu komedyenin bir kadın olarak sinema sektöründe de duruşunu belli edeceği tahmin ediliyor!