Reyhan Can’dan Yaza Damga Vuracak Bir Şarkı: Kumanda


Güncelleme: 12 Temmuz 2018 : 09:22
0

Sevilen sanatçı Reyhan Cansu, seyhan müzik etiketiyle Sözü Canan Sezgin, Müzik Ali Cem Çehreli imzası taşıyan “Kumanda” isimli eseriyle geri döndü. Bir süre yeni şarkı yapmayan Reyhan Cansu, aradığım eseri bulamadım buluncada sevenlerimle paylaştım ifadesinde bulundu.

Düzenlemelerini müzik dünyasının önemli ismi Febyo Taşel yaparken, klip çalışması kilyos sahilinde Ferit Çetinkaya tarafından gerçekleştirildi. Güzel sanatçı Reyhan Cansu’nun performans çekimleri yanında klip çalışmasında 6 dansçı yer aldı.

Sahne repertuarında ve müzik piyasasına sunduğu şarkılarda kendine yakın bulduğu ve içinde bir satırda olsa yaşanmışlıklarından ifade olan eserleri tercih ettiğini dile getiren Reyhan Cansu “Kumanda isimli eser ilk dinlediğim anda beni etkiledi.

Özel hayatımda bende güvendiğim insanlara tüm yetkiyi veririm, ilk yanlışda kumandayı ben ele alırım. Şarkıyı çok yürekten seslendirdim, müzik severlerinde kabul edeceğinden eminim” dedi. Pop saundlarındaki düzenlemesi Febyo Taşel, imzası taşıyan “Kumanda” isimli eserin Reyhan Cansu yorumuyla yaza damga vurması bekleniyor.

Reyhan Can Kumanda Şarkısı Dinle