Porto-Galatasaray maçı kaç kaç bitti, Kim kazandı, Galatasaray’ın kaç puanı var?


Güncelleme: 3 Ekim 2018 : 23:23
0

Şampiyonalar Ligi maçaları 2. gününde nefes kesecek.Porto-Galatasaray maçı kaç kaç bitti, Kim kazandı, Galatasaray’ın kaç puanı var? haberimizi takip ederek sonucu en çabuk şekilde öğrenebilirsiniz.

Porto-Galatasaray maçı kaç kaç bitti, Kim kazandı, Galatasaray’ın kaç puanı var? Temsilcimiz Galatasaray, 1. Maçında Rus ekini Lokomotif Moskova’yı yenerek 3 puana ulaşmıştı.

Grupta ki diğer maç ise 1-1 sonuçlanarak taraflar 1’er puanı hanelerine yazdırdı. Bu skor temsilcimiz Galatasaray’ın çok işine geldi. Bu durumda puanlama da 3 puan ile Galatasaray liderken, berabere kalan Schalke ve Porto 1 er puan, Galatasaray’ın mağlup ettiği Lokomotiv Moskova ise 0 puan ile son sırada bulunuyor.

Porto-Galatasaray maçı kaç kaç bitti, Kim kazandı, Galatasaray’ın kaç puanı var? Grubun diğer maçında ise Galatasaray’ın ilk maçta mağlup ettiği Lokomotif Moskova ve Porto’nun berabere kaldığı Schalke 04 takımı karşılaşacak. Rus ekininin sahasında olacak maç, kendi liginde çok kötü başlayan ve grupta 1 puanı olan Schalke 04 Rusya deplasmanı da çok zorlanacak. Soğul hava şartları Alman ekibini zorlayacak gibi görünüyor.

Galatasaray, Porto deplasmanından en az 1 puan ile döner ise liderliği yine devam ettirecektir. Galatasaray şampiyonalar liginde tecrübesini konuşturarak Porto deplasmanından boş dönmeyecektir.

Temsilcimiz Galatasaray’ın bu akşam oynayacağı maçta başarılar dileriz. Türkiye’nin Avrupa’da gururu olan, Şampiyonlar liginde en tecrübeli takım olan, Fatih Terim’in tecrübesinden de faydalanarak bu akşam Porto temsilcisini mağlup edecektir. Bu akşam saat 22:00 da başlayan maç Bein Sport ekranlarından naklen yayınlanacaktır. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Porto-Galatasaray maç özeti, Porto-Galatasaray maçının adamı kim? Porto’nun golünü kim attı? Porto’nun golünü 50. dakika da Moussa Marega attı.