Payitaht Abdülhamid Güzide Kimdir? Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 21:50
0

TRT ekranlarının tarih kokan dizisi Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna yepyeni isimler dahil oldu. Payitaht Abdülhamid dizisine yeni katılan Güzide karakteri kimdir? Dizideki rolü, gerçek adı ve daha önce rol aldığı projeler hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna Volkan Keskin (Murad), Taner Ertürkler (Selim Paşa), Cemre Baysel (Firuze), Nik Xhelilaj (Marco), Kevork Malıkyan (Parvus), Hacı Ali Konuk (Aşçı Fadıl), Güzide Arslan (Dilşat), Leyla Kırşan (Güzide), Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman), Mehmet Sabri Arafatoğlu (Şeyhulislam), Ercüment Fidan (Lord William) gibi biribirinden ünlü ve sevilen isimler dahil oldu.

Payitaht Abdülhamid Lord William Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

29 Eylül Cuma akşamı yeni sezonda ilk bölümü ile izleyicisine tekrar merhaba diyecek dizinin yönetmen koltuğunda  Emre Konuk yer alıyor.

Payitaht Abdülhamid dizisi Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışını müthiş bir siyasi zekâ ile 33 yıl erteleyen Sultan Abdülhamid Han’ın yaşamını anlatıyor.

Teknik altyapı ve projenin gerçeği yansıtması için tanınan imkanlar projenin kaliteli olmasının en önemli sebepleri arasında.  Oyuncular başta olmak üzere tüm ekip hikayenin hassasiyetine ve önemine göre hareket ediyor. Tarihin önemli bir dönemine ayna tutan dizi yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanmayı başardı.

Payitaht Abdülhamid Dizisi Güzide Kimdir? ( Leyla Kırşan)

Ekranların minik yıldızı Leyla Kırşan gelecek vaat eden oyuncular arasında yer alıyor. İlk olarak Hayat Yolunda dizisinde izlediğimiz Leyla Kırşan Adı Efsane dizisinde büyük beğeni toplamıştır.