Passengers – Uzay Yolcuları Tv’de İlk Kez Hangi Kanalda Yayınlanacak? Saat Kaçta?


Güncelleme: 4 Aralık 2018 : 09:04
0

Yayınlandığı tarihlerde sinemalarda büyük ilgiyle izlenen Passengers (Uzay Yolcuları) filmi televizyonda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

2016 yılında çekimleri yapılan ve 2017 yılında sinemalarda gösterime çıkan Passengers filminin yönetmen koltuğunda Morten Tyldum oturmakta.

Passengers filminin başrollerinde Jennifer Lawrence, Cris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne gini önemli isimler yer alıyor.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bilimkurgu türünün son yıllardaki en beğenilen yapımlarından olan olan Passengers (Uzay Yolcuları) filmi Aralık ayı içerisinde Show tv ekranlarında film tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

PASSENGERS (UZAY YOLCULARI) FİLMİNİN KONUSU

Avalon adlı uzay gemisi, Homestead II adında çok uzak bir koloniye 5000’den fazla kişiyi götürmek üzere, 120 yıl sürecek bir yolculuk yapmaktadır.

Giden kişiler bu yolculuk sonunda sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam edebilmek için özel tasarlanmış “uyku kapsüllerinde” uyutulmaktadırlar. Ancak yaşanan teknik bir sorun nedeniyle tamirci Jim Preston (Chris Pratt) ve yazar Aurora Dunn’ın (Jennifer Lawrence) kapsülleri olması gerekenden önce açılır. Gemide bir başlarına kalan ikilinin önünde, hala 90 yıllık bir yol bulunmaktadır.