Ölümsüz Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Güncelleme: 27 Temmuz 2017 : 20:52
0

Star Tv’nin bu sezon hızına yetişilmiyor. Peş peşe yeni projelerle gündeme gelen Star Tv’nin yeni dizi projesi bir uyarlama dizisi. Ölümsüz ismi ile ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. İşte detaylar.

Yeni sezon için  Star TV’den yepyeni bir dizi Ölümsüzler geliyor. ANS’nin yapımcılığında ekranlara gelecek olan dizi Kore dizisi olan Two Weeks’den uyarlama olacak. Dizinin casting çalışmaları devam ediyor.

Sağlam bir ekiple izleyici karşısına çıkmayı amaçlayan dizi ekibi oyuncu seçimine başladı. Dizi için son olarak ‘İçerde’ dizisinin Yusuf Komiseri Mustafa Uğurlu ile anlaşma aşamasına gelindiği öğrenildi. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Abdullah Oğuz oturacak.

Ölümsüz” yeni sezonda Star TV’de. Dizinin konusu ne? Dediğimiz fgibi dizi Two Weeks dizisinin Türkiye uyarlaması olacak. Haliyle konu itibari ile %80-90 oranın orjinal konuya sadık kalınacak. Peki Two Weeks dizisinin konu neydi?

Jang Tae-San mafyanın pis işlerini yapan bir seri katildir. Bir gün 7-8 yaşlarında bir kız çocuğunun olduğunu öğrenir. Kızının hasta olduğunu ve ilik nakli yapılması gerektiğini öğrenince beyninden vurulmuşa döner. Ancak Jang, aynı gün bir cinayetin tam ortasında kalır.

Kızını kurtarmak için çok az zamanı vardır. Dizi Jang’ın kızını kurtarmak için 2 hafta boyunca polisten ve mafyadan kaçışını konu almaktadır.

Ölümsüz Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler

Ölümsüz Dizisi Mustafa Uğurlu Kimdir?

1955 Karaman doğumlu olan Mustafa Uğurlu, oyuncu Ahmet Uğurlu’nun kardeşidir. Ağır roman, Kader, Bir Zamanlar Osmanlı, Düşler ve Umutlar, İçerde gibi dizilerde oynamış ve bir çok ödüle layık görülmüştür.